Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash

Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash
Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash

4 Personer

Hands-on tid: 10min – Total tid: 60min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Nem og lækker livret…

Her får du en skøn hverdagsret, som forberedes på rekordtid, hvorefter både kylling og grøntsager passer sig selv i ovnen ind til spisetid.

Det kan være ret opslidende, at skulle hjem og stå i tre kvarter i køkkenet efter en hård dag på arbejde. Derfor kan du med fordel finde fede fem favoritopskrifter, som er nemme, overskuelige og lige til hive frem og tilberede.

Tænker vi ingrediens-praktik ind i ligningen, så vil er det smart, at vælge nogle opskrifter, hvor størstedelen, hvis ikke alle ingredienserne, er noget du kan have i dit basislager.

Tip! Lad os antage at denne ret er en af dine favoritter, så lad kyllingeoverlårene være en del af dit basislager i fryseren. Hvad angår grøntsagerne i opskriften, kan du nemt skifte dem ud med fx en pose frostgrønt, hvis ikke du ligger inde med peberfrugt og squash.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprødstegte kyllingeoverlår med ovnbagt peberfrugt og squash
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1,5 kg kyllingeoverlår
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 gule peberfrugter
  • 2 squash
  • 1 stort løg
  • 1-2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2 tsk havsalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret timian
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
  2. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel kyllingeoverlårene på bradepanden. Krydr med havsalt, friskkværnet sort peber og timian.
  3. Sæt bradepanden med kyllingeoverlårene i ovnen, og tilbered kyllingen i cirka 50 minutter.
  4. Skyl og snit peberfrugterne og de to squash i grove stykker. Skræl og snit løget fint.
  5. Fordel peberfrugter, squash og fintsnittet løg i et ildfast fad. Vend grøntsagerne i olivenolien, og krydr med salt og peber.
  6. Sæt det ildfaste fad ind på en anden bradepande i ovnen, så grøntsagerne tilberedes med kyllingeoverlårene i de sidste cirka 30-35 minutter af tilberedningstiden.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here