Carbonara opskrift med squashpasta
Svinelækker opskrift på squashpasta med paprika-ostesovs og fritteret gris a la carbonara med squash fremfor pasta
Hvis du vil prøve en mundvandprovokerende opskrift, der både egner sig godt til at forkæle dig selv, din bedre halvdel eller skønne gæster, så er opskriften her et skønt bud.
Retten er rig på vitaminspækkede grøntsager, mættende proteiner og så tilfører ostesovsen og kødudskæringen en dejlig rig dybde af smagsnuancer.
Vi bombarderes allevegne med informationer om, at vægtproblemerne i verden skyldes enten kulhydrat, fedt eller protein – noget skal tilsyneladende være synderen.
En sund balance, madro og mindre sundhedsstress skabes sjældent ved at mad vi nyder, elsker og holder af stemples forbudt – tvært imod!
En sund balance, madro og mindre sundhedsstress handler meget mere om kostmæssig balance og forståelse for indtagelse af mad vi nyder, elsker og holder af i sunde mænger.
Din nuværende krop og vægt er resultatet af mange små valg over tid. Ønsker du et andet resultat, er du selvsagt nødt til at gøre noget andeledes! Men er det, du gør anderledes, ikke holdbart, vil dine nye resultater heller ikke være holdbare.
SE OGSÅ: SÅDAN HOLDER DU VÆGTEN I BALANCE EFTER VÆGTTABET
Bagsiden af et vægttabsmindset, hvor mad gøres forbudt
At vælge en meget striks tilgang til vægttab, ved at forbudt-stemple visse fødevarer eller hele fødevaregrupper, kan ofte virke som det oplagte valg. Desværre, er det typisk ikke en holdbar slankestrategi, og bliver i stedet årsagen til manges fejlslagene slankeforsøg.
Hver gang du bliver fristet (og falder i) “det forbudte”, vil der være en risiko for, du føler, at du har fejlet. Hos mange udløser det nemt en negativ spiral med mere spisning og flere dårlige madvalg.
Inden du kaster dig ud i endnu en slankekur eller vægttabsstrategi, så spørg dig selv, hvordan det gik sidste gang du prøvede noget lignende?
Virkede slankestrategien for dig sidst? Hvis slankekuren og vægttabsstrategien virkede sidste gang, var der vel ikke brug for at gå tilbage til den, vel?
At få styr på vægten er nemmere sagt end gjort! Jeg håber mine tips og tricks vil hjælpe dig godt på vej. MEN… får du brug en hjælpende hånd, så ræk ud efter hjælp!
Ellers sidder du fast i det samme fiaskofyldte hamsterhjul igen og igen.
SE OGSÅ: MANGE VEJNINGER I VÆGTTABET KAN GIVE VÆGTSTRESS
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 800 gram nakkefilet eller nakkekoteletter
- 150 gram flødeost med smag af pikant, krydderurter eller neutral
- 50 gram revet parmesanost
- 1 tsk tomatpure
- 1-2 tsk paprika
- evt. en smule vand til at fortynde ostesovsen
- 600 gram squash / zucchini ~ (cirka 2 små eller 1 stor)
- 1 rød peberfrugt
- Grib en skarp kniv, og snit nakkefileten i små tern - cirka 1 x 1 centimeter.
- Tag en slip-let pande, og steg de nakkefilet-tern sprøde ved høj varme. Er udskæringen en anelse mager, kan du tilføje en smørklat til fritteringen(dette tilfører naturligvis ekstra kalorier).
- Læg de stegte tern af nakkefilet til side på en tallerken, og brug panden til ostesovsen.
- Tilføj flødeost, parmesanosten, tomatpuréen, løg og paprika ti panden, og lad ostesovsen smelte sammen under kyndig omrøring ved middel varme.
- Skyld squashen og peberfrugten. Strimmel/spiraler squashen til pastalignende strimler med et juliennejern eller spiralizer.
- Snit peberfrugten i små tern.
- Server squashpastaen med de fritterede nakkefilet-tern, peberfrugt og cremet ostesovs.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]