Squashpasta med cremet paprika-ostesovs og fritteret gris » ala carbonara

Squashpasta med cremet paprika-ostesovs og fritteret gris » ala carbonara
Squashpasta med cremet paprika-ostesovs og fritteret gris » ala carbonara

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Svinelækker opskrift…

Hvis du vil prøve en mundvandprovokerende opskrift, der både egner sig godt til at forkæle dig selv, din bedre halvdel eller nogle skønne gæster, så får du her et skønt bud.

Retten er rig på vitaminspækket grønt, mættende proteiner og så tilfører rettens ostesovs og federe kødudskæring en dejlig dybde i rettens smagsnuancer.

Tip! Vi bombarderes alle vegne med informationer om, at problemet er enten kulhydrat, fedt eller protein – noget skal tilsyneladende være synderen. Sundhed meget lidt om at noget skal stemples som forbudt, mens andet erklæres tilladt.

Sundhed handler derimod mest af alt om balance, mængde og kontekst. Kroppen og livet vi har pt. er skabt gennem mange små valg, der på hinanden over tid har vist sin effekt. Ønsker vi et andet resultat, er vi nødt til at begynde at gøre noget andet!

Bagsiden af et tilladt/forbudt mindset…

Det kan ofte virke som det oplagte valg, at være meget striks og skære fødevaregrupper helt væk, ved at erklære “noget” forbudt. Det er dog for de fleste ikke en holdbar strategi på den lange bane, og kan nemt give bagslag.

Hver gang du bliver fristet og nyder “det forbudte”, vil der være en risiko for du føler, du har fejlet – hvilket kan udløse en destruktiv spiral med overspisning og negative tanker. Virker strategien for dig – FEDT! » Ellers find en mere balanceret tilgang 🙂

Det er nemmere sagt end gjort! De tips og ideer jeg deler, vil hjælpe dig på vej. MEN… får du brug for yderligere hjælp, så erkend det og ræk ud efter hjælp!

Ellers sker der ingenting…

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Squashpasta med cremet paprika-ostesovs og fritteret gris » ala carbonara
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Den fritterede gris
  • 800 gram nakkefilet eller nakkekoteletter
Ostesovsen (opskriftens energitætte del. kan begrænses for færre kalorier)
  • 150 gram flødeost med smag af pikant, krydderurter eller neutral
  • 50 gram revet parmesanost
  • 1 tsk tomatpure
  • 1-2 tsk paprika
  • evt. en smule vand til at fortynde ostesovsen
Det grønne
  • 600 gram squash / zucchini ~ (cirka 2 små eller 1 stor)
  • 1 rød peberfrugt
Tilberedning
  1. Grib en skarp kniv, og snit nakkefileten i små tern - cirka 1 x 1 centimeter.
  2. Tag en slip-let pande, og steg de nakkefilet-tern sprøde ved høj varme. Er udskæringen en anelse mager, kan du tilføje en smørklat til fritteringen(dette tilfører naturligvis ekstra kalorier).
  3. Læg de stegte tern af nakkefilet til side på en tallerken, og brug panden til ostesovsen.
Sådan laver du ostesovsen
  1. Tilføj flødeost, parmesanosten, tomatpuréen, løg og paprika ti panden, og lad ostesovsen smelte sammen under kyndig omrøring ved middel varme.
Sådan laver du det grønne
  1. Skyld squashen og peberfrugten. Strimmel/spiraler squashen til pastalignende strimler med et juliennejern eller spiralizer.
  2. Snit peberfrugten i små tern.
  3. Server squashpastaen med de fritterede nakkefilet-tern, peberfrugt og cremet ostesovs.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here