STARTEN PÅ EN SKØN OG AKTIV FERIE | SANTA POLA VLOG¹

AFSLAPPENDE, MEN AKTIV FERIE

I sommerferien rejser mange sydpå for at nyde solen og slappe af. I videoserien, slår jeg et slag for at holde sig aktiv selvom det er ferie!

Sommerferien (eller anden ferie, hvor du rejser sydpå) er måske lige på trapperne, og det er helt fantastisk – nyd det! Får dig et skønt, velfortjent og måske tiltrængt afbræk fra en travl hverdag.

Selvom rejser, rosé og rød sorbet is venter lige om hjørnet, er det fornuftigt at holde en sund balance mellem fantastisk mad, fysisk aktivitet og fænomenal hygge.

Smut med mig en tur til Santa Pola i Spanien, hvor jeg giver dig gode tips, tricks og ideer til en både skøn og aktiv ferie sydpå.

Her er video nr. 1 fra min miniserie på i alt 7 afsnit. Husk at abonnere på min YouTube-kanal, så du ikke går glip nyde guldkorn til at leve bedre!

 

SE DE ANDRE AFSNIT I SANTA POLA-SERIEN HER:

 1. STARTEN PÅ EN SKØN & AKTIV FERIE | SANTA POLA VLOG¹
 2. VARM RYG- & BICEPSTRÆNING & MARKEDSTUR | SANTA POLA VLOG²
 3. COOL HAVNETUR OG EFFEKTIV BENTRÆNING | SANTA POLA VLOG³
 4. MIN MORGENRUTINE & KALORIE-STRATEGI | SANTA POLA VLOG⁴
 5. KROPSVÆGTSTRÆNING & IVÆRKSÆTTERIDE I SANTA POLA VLOG⁵
 6. OPDAG FERIEBYEN, MENS DU FEDTFORBRÆNDER – SANTA POLA VLOG⁶
 7. MIN ÆRLIGE MENING OM BYEN & FERIEMADEN SANTA POLA VLOG⁷

 

Glem ikke din krop og sundhed i ferien

Charterferien er en tid til at slappe af og nyde livet, men det betyder ikke, at du skal glemme din krop og din sundhed. Faktisk er en ferie en stor mulighed for at ændre dine vaner og starte nye gode motionsvaner.

Her er nogle tips til at holde dig i form, mens du nyder din ferie:

 1. Tag en morgenløbetur eller gåtur: En løbe- eller gåtur om morgenen er en god måde at starte dagen med god energi. Det hjælper også med at få dit stofskifte op og køre, så du er klar til at tage på opdagelse eller slappe af senere på dagen.
 2. Gør brug af det lokale fitnesscenter: Mange hoteller har fitnesscentre med moderne udstyr, ellers ligger der ofte et lokalt fitnesscenter i nærheden. Begge dele giver dig mulighed for at holde fast ved din træningsvaner, mens du er væk hjemmefra.
 3. Deltag i vandaktiviteter: Hvis du er på en ferie ved havet, så udnyt det ved at deltage i vandaktiviteter som svømning, vandski eller paddleboarding. Disse aktiviteter er sjove og samtidig god træning for hele kroppen.
 4. Gør brug af lokale faciliteter: Hvis du er på en ferie i en by, kan du undersøge, om der er lokale sportsfaciliteter. Det kan fx være svømmehaller, basketballbaner eller parker med udendørs træningsudstyr fx på stranden, som i afsnit 5.
 5. Tag på opdagelse til fods: Undersøg området omkring dit hotel til fods eller gå på sightseeing-ture. Det er en god måde at opleve nye steder, samtidig med at du holder kroppen i gang.
 6. Deltag i organiseret træning: Mange hoteller tilbyder nu organiseret træning som fx yoga, pilates eller fitnessklasser. Deltag i en af ​​disse aktiviteter for at forbedre, fremme og fastholde din kondition og styrke, mens du er på ferie.

At opretholde gode motionsvaner på charterferien er en stor mulighed for at øge dit velvære og føle dig godt tilpas, mens du nyder din ferie.

Sørg for at finde tid til at bevæge dig hver dag, så du kan få mest muligt ud af din ferie og komme hjem fyldt med energi og overskud.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her