ANTALLET AF JULENS SUKKERMANDLER BETYDER MEGET

ANTALLET AF JULENS SUKKERMANDLER BETYDER MEGET
ANTALLET AF JULENS SUKKERMANDLER BETYDER MEGET

ELSKER DU (OGSÅ) SUKKERMANDLER?

Hvem elsker ikke de sprøde sukkermandler, der med deres søde og karamelliserede ydre gør det svært at stoppe igen, kender du det?

Ja, det kan hurtigt blive til en del sukkermandler, hvis de hapses i en håndfuld ad gangen, hvorefter de (ofte i et stort antal) nydes (automatisk) i hyggelige juleselskaber.

Pointen er ikke, at illustrere et “rigtigt” og “forkert” valg, men at give dig indsigt og bevidsthed om brændte mandler i et kaloriemæssigt pizza-perspektiv.

OBS. Der er tale om to små slices pizza pepperoni fra pizzamanden. Hvilket kaloriemæssigt svarer til cirka halvdelen af en ganske almindelig størrelse frysepizza.

SE OGSÅ: Ligegyldig merspisning findes ikke » STOP, det gør en stor forskel!

 

3 ADFÆRDSGREB TIL AT SPISE I SUNDE MÆNGDER:

  • Server dine brændte mandler, pebernødder mm. i mindre skåle for store, for det hjælper dig til at styre mængden.
  • Sørg for at juleknaset er placeret besværlige steder, og gerne i larmende dåser og lukkede beholdere, for det giver lidt ekstra bevidst tænketid til fx at afbryde “mission brændte sukkermandler”.
  • Lav din konkret “julestrategi” til sunde mængder fx: Når jeg får lyst til eller bliver budt sukkermandler, så VIL jeg nyde X antal eller håndfulde – ét berigende bid ad gangen.

SE OGSÅ: UNDGÅ ÆDEFÆLDEN MED 4 GENIALE SPISETIPS

JULEN ER MAGISK, MEN DET ER MADEN IKKE

Hvis du oplever styrende tanker om, at julen er tidsbegrænset og derfor skal nyde for fuld skrue, mens kalendermåneden er December, så læs følgende to gange:

Ja, julen er magisk og tidsbegrænset, men det er maden, slikket osv. ikke

Min dig selv om, at du kan spise and, flæskesteg, sovs, brunede kartofler, risalamande og pebernødder året rundt. Kun Juletiden er tidsbegrænset og magisk!

Julemaden, juleslikket og juleknaset kan købes, laves og spise hele året. Til Jul er indpakningerne bare mere juleagtige, og (helårs) slikket formes som juleting.

SE OGSÅ: JULEN ER MAGISK, MEN det er julemad, juleslik og juleknas ikke!

 Ha’ en fantastisk dag derude…

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her