Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og bacon

Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og bacon - Low-Carb / LCHF
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og bacon - Low-Carb / LCHF

10 Æggemuffins med bacon

Hands-on:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Nemme, lækre og praktiske…

I dag får du opskriften på mine lækre æggemuffins med mozzarellaost og sprødstegt bacon. Æggemuffins fungerer aldeles godt, som hurtig morgenmad, frokost eller som aftensmad.

Har du brug for noget lækkert og nærende mad til madpakken, så er de her æggemuffins også et herligt bud. De mætter utroligt behageligt og længe og så smager de himmelsk!

Det allervigtigste er, at jeg endnu ikke har stødt på et barn, som ikke har kunne lide dem. Jeg har kun oplevet positiv feedback på opskriften, fra både børn og voksne – Sådan!

Tip! Lav evt. en større portion, dine æggemuffins kan nemlig nedfryses uden problemer 🙂

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super lækre æggemuffins med mozzarellaost og bacon - Low-Carb / LCHF
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 10
 
Ingredienser
  • 6 æg
  • 1 dl piskefløde
  • 100 gram revet mozzarella
  • 1 lille løg
  • 150-200 gram bacon i tern eller skiver
  • 2 spsk loppefrøskaller(Psyllium husk / Fiber-HUSK)
  • 1 strøgen tsk hav- eller stensalt
  • 2 knsp friskkværnet peber
Tilberedning
  1. Start med at tænde for ovnen på 160 grader varmluft / 180 grader almindelig ovn.
  2. Grib en pande og giv den middel til høj varme. Snit din bacon i mindre stykker, hvis du anvender bacon i skiver og steg det sprød på panden. Anvender du bacon i tern, skal du ikke foretage dig yderligere, det skal blot steges sprødt.
  3. Mens du steger bacon, blendes eller piskes æg, piskefløde, mozzarelleost, loppefrøskaller, salt og peber sammen til en ægge-dej.
  4. Smør alle papirsmuffinsformene med kokosolie eller smør og placer dem i de faste forme af stanniol eller i muffinsbagepladen.
  5. Hæld ca 1 cm ægge-dej i bunden af papirmuffinsformene, og fordel en passende mængde sprødstet bacon i dejen.
  6. Fyld nu yderligere ægge-dej i papirmuffinsformene, indtil de er fyld til ca 1cm fra kanten af formene. Fylder du for meget ægge-dej i formene, vil dejen flyde ud over kanten under bagningen, da dine æggemuffins hæver en del op.
  7. Top af med lidt mere bacon og bag dine æggemuffins i ovnen i ca 20-25 minutter til de er gyldenbrune.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

2 KOMMENTARER

  1. Både de her muffins, og de andre lækre varianter, er super lækre!

    Jeg elsker dem, og ungerne elsker dem 🙂

    Tak for al den gode inspiration.

    Venlig hilsen
    Susanne

Please enter your comment!
Please enter your name here