NYD MERE GLÆDE OG FRIHED MED FLEKSIBEL TÆNKNING

TRÆN FLEKSIBEL TÆNKNING

Livet kører ikke altid på skinner, og specielt her, vil en veltrænet evne til fleksibel tænkning hjælpe dig til at få det bedste ud af situationen

Det kan umiddelbart virke nemt, at dømme og vurdere det enkelte menneskes glæde, velvære og livskvalitet ud fra, hvad der sker for og i det enkelte menneskes liv, MEN…

Glæden og det gode liv afgøres IKKE kun af, hvad der sker i vores liv, MEN af hvordan vi fortolker, omsætter og giver mening til det.

Pssst… LÆS LIGE TEKSTEN MED FED OVENFOR IGEN

SE OGSÅ: KEND FORSKEL PÅ ANSVAR OG SKYLD OG TA’ MERE ANSVAR

 

HVORFOR ER FLEKSIBEL TÆNKNING VIGTIGT?

I videoen, giver jeg dig nogle konkrete eksempler på at slippe fri af dine umiddelbare frustrationer gennem fleksibel tænkning, kognitiv fleksibilitet, et fleksibelt mindset – kært barn har mange navne.

Du finder ud af, hvorfor det giver mening, og hvordan du får praktiseret at øve dig i evnen, når du oplever modstand og svære situationer i dit eget liv.

Denne ene evne er sandsynligvis en af de vigtigste evner, vi kan optræne, når vi ønsker at få det bedste ud af enhver situation i livet. Både når vi ønsker at få det bedste ud af de bedste situationer, og de værste situationer i livet (hvilket ofte er den sværeste kunst).

I takt med din mestring i fleksibel tænkning, perspektivskifte og det at finde nye og bedre meninger i livets medgange og modgange, vil du opleve en markant forskel i din generelle glæde, velvære og livskvalitet.

SE OGSÅ: SÅDAN OVERLEVER DINE MOTIONSVANER I MODGANGSTID

 

SE MULIGHEDER FREMFOR BEGRÆNSNINGER

Jeg inviterer dig til at begynde at se flere af livets mange muligheder fremfor kun at se begrænsningerne. Evnen vil typisk aflede mere mod, selvtillid og handlekraft, som typisk leder til mere glæde, frihed og oplevelsen af at kunne forandre og forbedre sit eget liv.

At øve sig på at se muligheder fremfor begrænsninger kan altså være en utrolig gavnlig tilgang til livet af flere årsager:

  1. Positivt mindset: Ved at fokusere på muligheder fremfor begrænsninger skaber du et positivt sindssæt. Dette giver dig en optimistisk tilgang til udfordringer og hjælper dig med at finde løsninger i stedet for at blive fastlåst af problemer.
  2. Kreativitet og innovation: Når du ser muligheder, åbner du op for kreativ tænkning. Du begynder at tænke ud af boksen og udforske alternative veje og løsninger. Dette kan føre til innovative ideer og muligheder, som du måske ikke ville have opdaget.
  3. Personlig vækst: Ved at fokusere på muligheder udfordrer du dig selv til at vokse og udvikle dig. Du lærer at overvinde forhindringer, håndtere modgang og stræbe efter mere. En positiv indstilling der hjælper dig til at nå i mål og skabe positive forandringer.
  4. Motivation og handlekraft: Når du ser muligheder, motiverer det til at handle. Du ser muligheder for succes, hvilket driver dig til at tage skridt i den rigtige retning, hvilket igen typisk fører til større produktivitet, opnåelse af resultater og øget selvtillid.
  5. Bedre problemløsningsevner: Ved at fokusere på muligheder udvider du dit perspektiv og ser forskellige måder at håndtere udfordringer på. Dette giver dig mulighed for at finde mere effektive og kreative løsninger på problemer.

Det betyder ikke, at du naivt skal løbe jubeloptimistisk rundt og ignorere begrænsninger og udfordringer fuldstændigt. Det betyder blot, at du primært fokuserer på have en positiv og mulighedsorienteret tilgang til enhver af livet situationer – både i medgang og modgang.

SE OGSÅ: HOLD FAST I HÅBET, NÅR LIVET GIVER DIG HÅRD MODSTAND

 

OPLEV MERE GLÆDE OG TILFREDSHED I LIVET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her