SÅDAN OVERLEVER DINE MOTIONSVANER I MODGANGSTID

MOTIONSVANER I MODGANGSTID

Sådan undgår du at kriser, lukkede fitnesscentre, idrætsskader og anden modgangstid ødelægger dine motionsvaner

Hvis du i en normal hverdag har rutinemæssige trænings-, motions- og aktivitetsvaner, så oplevede du nok også, at de blev sat gevaldigt på prøve under Coronakrisen? Modgangstid er umuligt at undgå, så hvordan står vi stærkere? Det får du svaret på i videoen.

Når livets modstand rammer og komfortzonens “normale” rammer eksploderer, så kræver det ekstra mental båndbredde at holde skruen i vandet. Alle vores gode vaner og rutiner, der har fungeret perfekt i optimale rammer, skal nu kanaliseres ad andre veje.

Mens nogle bagatelliserede fitness- og træningscentrenes nedlukning under Coronakrisen, gik andre nærmest i “koma”.

SE OGSÅ: MINE OVER 100 GRATIS HJEMMETRÆNINGSØVELSER

 

Var du en af de mange der gik i “koma”?

Mange følte sig i høj grad udfordret af Coronakrisens begrænsninger af deres vanemæssige styrketræning, fitness, holdtræning og meget andet i landes træningscentre. Pludseligt var de “normale rammer”, der plejede at hjælpe dem forsvundet, og de oplevede frit fald.

I videoen fra Coronakrisen, får du redskaber til at vinde den mentale kamp, når livet giver dig modstand. Det bliver nok ikke sidste gang, at dine sundhedsfremmende trænings-, motions- og aktivitetsvaner udfordres af en krise, skade eller anden uventet modstand.

Mit håb er, at du vil holde fokus på det, du trods alt gør (og kan gøre), samt at noget fremfor ingenting altid er bedre – et vigtigt fokus mange desværre overser!

SE OGSÅ: SÅDAN SKABER OG FASTHOLDER DU NYE AKTIVITETSVANER

 

UNDGÅ DEN ONDE CIRKEL (fra helvede)

Sundhedsfremmende trænings-, motions- og aktivitetsvaner giver os en mentalt kick, der sprøjter lykkehormoner rundt i kroppen. Det kender du måske?

Fx under Corona oplevede mange mennesker, at deres ugentlige “lykke-kicks” fra aktivitet, bevægelse og træning pludseligt ophørte pga. et mentalt nedlukningskoma.

Mange oplevede ikke blot nedluksningskomaets grublerier fylde, men mange mærkede også deres generelle trivsel dale og deres øvrige sunde vaner skride mod afgrunden.

Når vores kardinalvaner forbedres, spreder de ofte positive ringe i vandet hele vejen rundt. Det samme gælder imidlertid også den anden vej rundt, og det var præcis den oplevelse mange måtte “deale” med under Coronakrisens nedlukninger.

Ydermere medfører modstand og mindre trivsel sjældent til større lyst og overskud til at finde gode alternativer på vores “problemer” fx lukkede træningscentre. Pludseligt står vi midt i den onde cirkel fra helvede, hvor den nedadgående spiral er gået i selvsving.

PRØV OGSÅ: HOTELVÆRELSE TRÆNINGSØVELSER, DER PASSER TIL ALLE

 

KOM FRA OVERVÆLDELSE TIL OVERBLIK

Jeg håber, du med videoen får håb, mod og gode værktøjer til at stå igennem livets modstand og lignende kriser (der sandsynligvis dukker op i fremtiden).

I videoen, lærer du mere om at accepter situationen, og at anerkende dig selv for det, du trods alt gør. Der er lys for enden af tunellen – Tag ét målrettet skridt ad gangen!

PRØV OGSÅ: TRÆNINGSPROGRAM TIL STÆRKE GÅ- OG TRAVEMUSKLER

 

FÅ STYR PÅ LIVETS KRISER OG MODSTAND

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her