UNDGÅ DEN ONDE CIRKEL » Om træning, fitness og motion i Coronakrisen!

Arhhgrr… Den pokkers Coronakrise! Krisen udfordrer os alle på forskellige måder og er en stor forstyrrelse af hele verdens hverdag.

Synes du træning, aktivitet og motion er blevet sværere under Coronakrisen?

Nogle bagatelliserer, at fitness- og træningscentrene er lukket…

“Det er overhovedet ikke et problem eller en udfordring!” (Ofte fordi de IKKE selv husker at lette enden og derfor får det en lille smule bedre af at udtale sig klogt  …kender du typen?)

Anyway… Mange føler sig i høj grad udfordret af Coronakrisens begrænsning af den vanemæssige styrketræning, fitness, holdtræning og meget andet i de lokale træningscentre.

I videoen her vil jeg hjælpe dig til at vinde den mentale kamp, så du forhåbentligt vil holde fokus på det, at du gør noget fremfor ingenting – hvilket er det langt vigtigste fokus for de fleste!

*****

Giv gerne videoen et “LIKE” og Abonner for flere inspirerende tanker, tips og ideer til det gode liv. – Tusinde tak 

*****

UNDGÅ DEN ONDE CIRKEL (fra helvede)

Aktivitet, bevægelse og træning giver os en mentalt kick af lykkehormoner, der suser rundt i kroppen. Det kender du måske?

Ophører vores ugentlige “lykke-kicks” fra aktivitet, bevægelse, træning osv., kan det ramme vores generelle trivsel samt gøre os mere kortluntede.

Kortluntethed og mindre trivsel medfører sjældent en større lyst til at finde gode aktivitetsalternativer, og pludseligt står vi midt i den onde cirkel fra helvede som gamle gnavne mænd og kvinder der ikke gør noget som helst.

HOLD FAST I DET DU KAN…

Accepter situationen. Anerkend dig selv for det, du trods alt gør. Der er lys for enden af Corona-tunellen – din gode hverdag kommer tilbage.

I mellemtiden gør vi alle klogest i at få det bedste ud af Coronasituationen.

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here