TAG STYRINGEN MED TO-DO-LISTE HACKS – DER VIRKER!

TO-DO-LISTE HACKS – DER VIRKER!

Er din TO-DO-liste blevet fuldstændig uoverskuelig, så vil mine TO-DO-liste Hacks hjælpe dig til at tage styringen (tilbage) allerede i dag!

I dagens video, deler jeg nogle super effektive TO-DO-liste Hacks med dig. Jeg har selv siddet i saksen med en uoverskuelig og lang TO-DO-liste, men har omsider taget styringen tilbage over min TO-DO-liste.

Jeg forklarer dig tankerne bag mit TO-DO-system, og lærer dig præcis, hvordan du tager styringen (tilbage) over din TO-DO-liste. Efter videoens TO-DO-liste hacks, vil din TO-DO-liste rent faktisk spille dig bedre i livet, fremfor det modsatte.

SE OGSÅ: TØM HOVEDET OG FIND OVERSKUD TIL DE VIGTIGSTE TING

 

Har du pt. ALT for meget omkring ørene?

Du kan naturligvis være i en meget turbulent periode i dit liv, men du kan også bare være typen, der tror du kan holde ALT mellem ørene. Hvis ikke du pt. bruger en TO-DO-liste, indkøbsseddel osv., så vil du typisk belaste dig selv unødvendigt meget mentalt.

Vi har kun en vis mental båndbredde, og uden et system til dine uforløste opgaver, indkøbslister, aktiviteter og gøremål, vil du konstant taksere båndbredden.

Det vil typisk, på et tidspunkt, overvælde dig, og gøre dig uproduktiv, glemsom og stresset, at have for mange bolde i luften. Jeg har selv været der: “Hvis ikke du kan huske det hele, så er du gammel og dum”. Nej, du er bare et menneske som alle andre.

Spil din hjerne bedre, ved at frigive mental båndbredde (energi og overskud) til kreativ problemløsning, gode beslutninger og fremskrid på det gode livs gøremål!

SE OGSÅ: UNDGÅ FØLGENDE FEJL, HVIS DU VIL VÆRE PRODUKTIV

 

Sæt dette punkt øverst på din TO-DO-liste – TAK

Mit håb er, at videoen, vil hjælpe dig godt videre i livet med en effektiv TO-DO-liste. Hvis du føler videoen er hjælpsom, må du meget gerne dele den, for så vil andre sandsynligvis også få glæde af videoen.

PS. Har du andre TO-DO-liste tips og tricks? Så smid gerne en kommentar nedenfor, så vi andre kan lade os inspirere af dig.

SE OGSÅ: TAG EN TIME-OUT OG LÆG EN PLAN, NÅR LIVET AFSPORES

– Af hjertet tak fordi du følger mig og LEVBEDRE.DK

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her