TRÆN EN EFFEKTIV RYGØVELSE HJEMME (UDEN UDSTYR)

Effektive rygøvelse i din hjemmetræning

Door Pull-Ups (Pull-Ups på en dør), er en af de bedste kropsvægts-rygøvelser, du kan udføre som en del af din hjemmetræning

Du behøver altså INGEN PULL-UP BAR for at træne denne rygøvelse. Du skal blot bruge en stabil og solid dør hjemme hos dig selv. Husk at understøtte og sikre døren godt.

Rygtræningsøvelsen her, er en ofte overset rygøvelse, du kan træne hjemme hos dig selv – helt uden udstyr. Prøv en hurtig og nem rygtræning, som du kan udføre derhjemme eller hvor som helst. Du behøver kun en dør og intet træningsudstyr overhovedet.

Massive døre er bedst og sikrest, og husk altid at understøtte og stabilisere døren mod gulvet med nogle bøger, blade eller magasiner, så den kan holde din vægt.

 

Hvordan udfører jeg rygøvelsen (door Pull-Ups) korrekt?

Sørg altid, så vidt muligt, at udføre alle træningsøvelser kontrolleret og i full range of motion. Full range of motion betyder, at du udfører en øvelses fulde bevægelse, ligesom jeg viser dig det i videoen. Sådan opnår du de bedste resultater.

 

Sådan træner du øvelsen Door Pull-Ups (Pull-Ups på en dør)

  • Træn 3-4 set – Tag så mange gentagelser, du kan i hvert sæt (to failure)
  • Hvil efterfølgende 2-3 minutter mellem hvert sæt.

 

Jeg kan ikke lave en eneste pull-up endnu, hvad gør jeg?

Pull-ups er en meget fysisk krævende rygøvelse, og derfor er det helt fair, hvis ikke du kan udføre øvelsen. I det tilfælde, vil jeg anbefale dig, at træne rygøvelserne, du finder i min video her. Rygøvelserne, du skal kigge efter i videoen, er øvelse 2, 4, 6 og 8.

 

Jeg er helt ny! Hvordan træner jeg bedst som nybegynder?

Start hellere i det små, og byg gradvist på – end for voldsomt! Ja, jeg nævner det igen og igen. Det gør jeg fordi min egen, og mine mange års erfaring, med at hjælpe skønne mennesker til at lykkes, siger mig, at det er vejen til succes.

Vælg fx en enkelt øvelse, og skru gradvist op uge for uge. Dine træningsvaner må ALDRIG blive for alt for trælse, utilfredsstillende og opslidende, så holder de ikke.

 

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe dig…

Mit mål, er at dele selvforklarende, præcise og effektive hjemmetræningsøvelser, der hjælper dig til holdbart vægttab og stærkere krop – med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er, at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer som muligt, til at nyde et  slankere, stærkere og sundere liv.

 

ALTID HER FOR AT HJÆLPE…

Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her