TRICEPS HJEMMETRÆNING MED RYGSÆK

TRICEPS HJEMMETRÆNING MED RYGSÆK

Prøv den effektive triceps hjemmetræningsøvelse med en rygsæk, og begynd at skabe din drømmekrop derhjemme uden træningsudstyr

Måske tænker du, at det ikke er muligt at træne dine arme (triceps) uden et dyrt fitnessmedlemsskab eller en masse tunge håndvægte?

Men det passer faktisk ikke helt…

Selvfølgelig kan et fitnessmedlemsskab give dig adgang til maskiner og håndvægte, hjælpe dig i din jagt på større arme og en flottere krop, men du skal faktisk nå langt hjemme hos dig selv.

Begynd at skabe en god motionsvane gennem små vedholdende indsatser. Og lad så dine små vedholdende indsatser vokse sig større og stærkere over tid. Oplev hvordan holdbare resultater skabes gennem holdbare indsatser – også de indsatser, du gør derhjemme.

Begynd at opbygge en sund træningsvane derhjemme uden tunge håndvægte, en masse træningsudstyr og dyre fitnessmedlemsskaber – ét skridt ad gangen.

 

Sådan udfører du tricepsøvelserne med rygsæk

I videoen viser jeg dig, hvordan du kan træne triceps extensions med bare en rygsæk derhjemme. Til tricepsøvelserne, behøver du kun en rygsæk eller en hvilken som helst anden taske, der kan rumme nogle ting, der vejer noget.

Fyld fx din rygsæk eller en taske med bøger, blade, aviser, vandflasker eller andre ting fra dit hjem – i en passende mængde, så vægten passer til dit styrkeniveau.

Vær kreativ. Brug ting omkring dig, vær aktiv og brug din krop, som den er bygget til. Tag ansvar for din krop, din sundhed og dit liv – et skridt ad gangen.

Selvfølgelig har et fitnessmedlemsskab, fitnessudstyr og tunge vægte fantastisk, men det er bare ikke 100% krav for at komme i bedre form og opnå et holdbart vægttab.

Hvis du drømmer om at blive slankere, stærkere og se definerede muskler på din krop, vil jeg lære dig, hvordan du får det og er sund derhjemme med lidt eller intet udstyr.

Jeg deler selvforklarende, præcise og effektive øvelser for at tabe mig og få muskler derhjemme uden et dyrt medlemskab af fitnesscenter og et væld af tunge vægte.

Abonner GRATIS på min YouTube-kanal, som dit eneste personlige ONLINE GYM-MEDLEMSKAB – 100% GRATIS! » KLIK HER

 

Mit håb og min mission med hjemmetræningsøvelserne

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Tilmeld dig venligst! Støt min kanal og få nye inspirerende øvelser, træningspas og guides hver uge.

Du kan få den slanke, stærke, definerede og sunde krop, du drømmer om, og du vil lære hvordan.

» Bliv medlem af mit fællesskab » Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner GRATIS på min YouTube-kanal, som dit eneste personlige ONLINE GYM-MEDLEMSKAB – 100% GRATIS! » KLIK HER

Spørgsmål? Skriv en videokommentar

– JohnnyRipped

 

FÅ STYR PÅ DIN TRÆNING

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her