“TUN” DIT HOLDBARE VÆGTTAB MED KALORIELET DÅSETUN

TUN DIT HOLDBARE VÆGTTAB MED KALORIELET DÅSETUN
TUN DIT HOLDBARE VÆGTTAB MED KALORIELET DÅSETUN

Spis tun, mens du opnår vægttab

Elsker du også dåsetun? Så gør denne “tunede” artikel dig klogere på, hvordan du holder styr på vægten, mens du spiser dåsetun

Man siger jo, at et billede siger mere end tusinde ord, og den TOP-“tunede” illustration til artiklen her, giver dig da også et godt overblik over kalorieindholdet i dåsetun.

Der findes hverken  “rigtigt” eller “forkert” dåsetun, men der er, ligesom med mange andre fødevare, forskel på kalorieindholdet i de forskellige slags tun.

Hvis du ønsker at få bedre styr på vægten eller brænder for et holdbart vægttab, så er det bedste du kan gøre for at lykkes typisk IKKE at kaste dig ud i drastiske ændringer. Træf i stedet små bedre valg hist og her, og lad de mange små bedre valg gøre arbejdet.

SE OGSÅ: 3 “SUNDE” KALORIEFÆLDER DER NEMT KAN SPÆNDE BEN

Skab små forbedringer, der giver dig store resultater

Lad mig give dig et eksempel: Du spiser 1 dåse tun i olie hver dag, og blander hele dåsens indhold med den samme salat – hverdag. Blot ved at vælge en af de to andre varianter i illustrationen, vil du på et år reducere kalorier svarende til godt 5 kg fedt.

Ovenstående er blot et eksempel, da de fleste ikke spiser en dåse tun hver dag, hvilken heller ikke nødvendigvis er sundhedsmæssigt fornuftigt pga. tunmetaller. Udgangspunktet i eksemplet er også, at alt andet i dit kost er uændret, og kun tunvarianten ændres.

SE OGSÅ: PAS PÅ “HVOR ER DET BEDST AT STARTE?”-FÆLDEN

Nu er artiklen målrettet dåsetun, men du kan naturligvis ændre og tilføre mange andre til til dit endelige måltid, hvilket vil ændre på det samlede kalorieindhold.

Det endelige kalorieindhold handler altså i høj grad om, hvad og hvor meget andet, du blander sammen med din tun. Fx vil en tunmousse lavet med smør og fuldfed mayonnaise hurtigere spænde ben for din vægt, end hvis den laves på frisk- eller flødeost.

SE OGSÅ: SMÅ DAGLIGE VALG DER GØR DIG FEDERE ELLER SLANKERE

Vær OBS på mængderne af energitætte ingredienser, hvis vægttab er vigtigt!

Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

// JC

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her