Cremet tunmousse med broccoli og blødkogt æg og dildspidser

Cremet tunmousse med broccoli og blødkogt æg og dildspidser
Cremet tunmousse med broccoli og blødkogt æg og dildspidser

Hva’ siger du til cremet tunmousse

Prøv en cremet tunmousse med broccoli og blødkogt æg og dildspidser næste gang du ønsker et enkelt, let og lækkert måltid

Du kan brug opskriften her som både frokostmåltid eller aftensmad. Når du trænger til et smagfuldt og mættende måltid, så hiv denne opskrift frem og lav en cremet tunmousse med broccoli og blødkogt æg.

Jo, flotte og omfangsrige opskrifter har ved gud sin berettigelse, men ikke altid. I en travl hverdag bliver det hurtigt overvældende med (for) besværlige madopskrifter. Dette er i øvrigt ofte grunden til at gode madplaner går til grunde. Tænk lige over den.

Måske du har prøvet at planlægge og påbegynde en kostplan, kostretning eller en anden plan med mad i, og droppet den efter en kort periode? Typisk er det fordi “din plan” har været enten for kedelig eller for svær at holde ved i længden.

Simple, men velsmagende og interessante måltider fungerer godt i en travl hverdag, er ofte et godt sted at starte, hvis du ønsker en plan der holder. Her er sådan en opskrift.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Tunmousse med dampet broccoli og blødkogt æg og dildspidser
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
 • 1 dåse tun i vand
 • 50 gram flødeost pikant (mindre kan anvendes for færre kalorier)
 • 1 broccoli (cirka 500 gram)
 • 2 æg
 • ½ lille Citron (saften herfra)
 • 1 tsk dildspidser
 • 1 tsk salt
 • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
 1. Fyld 2 cm vand i en gryde. Læg låg på gryden, og giv den høj varme.
 2. Når vandet koger lægger du æggene i vanden og skruer ned til middel varme. Sæt tidstagning til 6 min, hvorefter æggene er tages af, skylles under koldt vand og pilles.
 3. Tag en gryde mere til broccolien og fyld gryden med 2 cm vand. Bring vandet i gryden i kog. Skyl og snit broccolibuketterne, og læg dem i gryden med det kogende vand. Lad broccoliene dampkoge i 3-4 minutter. Broccolien skal have bid, uden at være sej og må ikke være overkogt.
 4. Dræn tunen for vand. Bland tunen med flødeost, citronsaft, salt og peber. Arbejd ingredienserne godt sammen med en gaffel eller evt. i en minihakker eller foodprocesser.
 5. Prøvesmag gerne undervejs, om der skal yderligere citron, salt og peber i tunmoussen. Tunmoussen kan med fordel laves nogle timer før og sættes på køl, så tunmoussen sætter sig og bliver mere fast i konsistensen.
 6. Anret broccolien i en dyb tallerken sammen med tunmoussen og det pillede blødkogte æg. Tilsæt lidt dildspidser, salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here