Tunmousse med dampet broccoli og blødkogt æg og dildspidser

Tunmousse med broccoli og blødkogt æg
Tunmousse med broccoli og blødkogt æg

2 Person

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Enkelt, let og lækkert…

Trænger du til et smagfuldt og dejligt mættende måltid, så nap denne tunmousse med broccoli og blødkogt æg.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Tunmousse med dampet broccoli og blødkogt æg og dildspidser
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 1 dåse Tun i vand
  • 50 gram flødeost pikant ( mindre kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 Broccoli (500 g)
  • 2 Æg
  • ½ lille Citron (saften herfra)
  • Dildspidser
  • Salt og Peber
Tilberedning
  1. Fyld 2 cm vand i en gryde med låg og tænd på høj varme. Når vandet koger lægger du æggene i vanden og skruer ned til under middel varme. Sæt tidstagning til 6 min, hvorefter æggene er tages af og skylles kort under koldt vand.
  2. Tag en gryde mere til broccolien og fyld gryden med 1 – 2 cm vand. Bring vandet i bunden af en gryden i kog. Skyl og snit broccolibuketterne og put dem i gryden med det kogende vand. Efter 2 minutter vender du lidt rundt i broccolien og efter 2 yderligere minutter tjekker du om broccolien er færdigdampet. Broccolien skal have bid, uden at være sej og må ikke være kogt blød.
  3. Dræn tunen for vand. Bland tunen med smør, citronsaft, salt og peber i en minihakker. Arbejd ingredienserne godt sammen. Har du ingen minihakker kan du bruge en gaffel til manuelt at arbejde ingredienserne sammen.
  4. Prøvesmag gerne undervejs, om der skal yderligere citron, salt og peber i tunmoussen. (Kan laves nogle timer før og sættes på køl for at få moussen til at sætte sig og bliver fast i konsistensen)
  5. Anret broccolien i en dyb tallerken, form tunmoussen i æggeformede kugler med en ske, pil det blødkogte æg og læg det ved siden af tunmoussen. Tilsæt lidt dildspidser, salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here