Vær nysgerrig på ‘det gode liv’, og find tålmodig i processen

Vær mere nysgerrig og tålmodig

En lille PEPTALK om, hvorfor tålmodighed og nysgerrighed her vigtigt, men hvorfor nysgerrighed altid bør komme før tålmodighed.

Hvis ikke du har klarhed over, hvilken vej du vil, hvem du gerne vil være og hvad der vil hjælpe dig hen imod det gode liv – og hvad der ikke gør, så er det umådeligt svært og faktisk ret tilfældigt, om, hvornår, hvordan du lykkes.

Videoen er en invitation til at genfinde din “barnlige” nysgerrighed, og bruge den på at skabe, leve og fastholde det gode liv.

Alt for mange voksne har givet slip på nysgerrigheden i frygten for at træde forkert, vise sårbarhed og uvidenhed og opleve fejl- og fiaskofølelse.

Det er synd og skam, for netop gennem vores nysgerrighed og udforskning af det gode liv (naturligvis med risiko for at tage fejl, begå læring og få erfaring), at vi bliver bedre til at navigere og finde vores vej i det gode liv.

HVAD ER DET VÆRSTE DER KAN SKE?

Vær ærlig overfor dig selv – I de fleste situationer er de negative konsekvenser slet ikke så forfærdelige og uoprettelige, som vores umiddelbare fornemmelse og tanker giver udtryk for.

Brug nogle minutter på at trykprøve spørgsmålet, og lad dit mod gro ind i handling, fremfor at slippe dine drømme om forandring og forbedring.

Ja, det er nemmest bare at slippe drømmene igen, og gøre som du altid har gjort, men dette vil blot fastholde dig, fremfor at forbedre og forandre dit liv.

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here