Hvorfor STRIKSE madregler og FORBUD sjældent giver dig varigt vægttab

Gør IKKE dette, hvis du ønsker varigt vægttab

Hvorfor STRIKSE MADREGLER og FORBUD sjældent giver VARIGT VÆGTTAB, og hvad du skal gøre i stedet for at få styr på vægten!

Du har sikkert hørt opfordringer som: “STOP med at spise sukker”, “STOP med at spise brød og gluten”, “STOP med at spise kulhydrater”, “STOP med at spise frugt” osv.

Listen er lang, og jeg vil ikke kede dig med yderligere “STOP”-sætninger. I mange tilfælde er det nemlig ikke en særlig effektiv strategi til at lykkes, at forbyde eller stoppe helt med at spise bestemte madvarer, du holder af.
 

Hvis du er i gang med at spise giftige bær, så STOP endelig, men…

 
Handler det derimod om madvarer, du nyder at spise, så er det formentligt ikke effektivt, at forbyde madvarerne i dit liv.
 
Find ud af hvorfor i videoen.
 
Forbud og restriktion af bestemte madvarer, fødevaregrupper og ganske almindelige ingredienser vil typisk ikke kunne fastholdes på den lange bane, hvorfor resultaterne af restriktionsstrategier ej heller kan fastholdes.

 

Drop SORT/HVID tænkning, og gør det her i stedet…

 
Varige resultater skabes gennem varige livsstilsændringer. Derfor vil det typisk være meget mere effektivt at foretage små ændringer og justeringer af dine nuværende mad-, motions- og livsstilsvaner i et roligt tempo.
 
Jamen, så får jeg jo ikke hurtige resultater. Nej, sandsynligvis ikke lige så hurtige resultater. På trods af at hurtige resultater typisk er yderst motiverende, så er prisen ofte, at de hurtige resultater ikke kan fastholdes på længere bane – og hvad er de så værd?
 
Ofte er prisen for at få hurtige resultater, at selv samme resultater kun holder kortvarigt ✊ Gør noget holdbart i stedet for!
 
Det er fint, hvis du ønsker kortvarige resultater, men er du ude efter resultater der kan holde resten af livet, så se videoen her!
 
✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!
 
❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR
 
✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here