STRIKSE MADREGLER GIVER SJÆLDENT VARIGT VÆGTTAB

ØNSKER DU VARIGT VÆGTTAB?

Strikse madregler og forbud giver sjældent varigt vægttab, og her er hvad du skal fokusere på for at få bedre styr på vægten!

Du har sikkert hørt opfordringer som: “STOP med at spise sukker”, “STOP med at spise brød og gluten”, “STOP med at spise kulhydrater”, “STOP med at spise frugt” osv.

Listen er lang, og jeg vil ikke kede dig med yderligere “STOP”-sætninger. I mange tilfælde er det nemlig ikke en særlig effektiv strategi til at lykkes, at forbyde eller stoppe helt med at spise bestemte madvarer, du holder af.

Hvis du er i gang med at spise giftige bær, så STOP endelig, men…

Handler det derimod om madvarer, du nyder at spise, så er det formentligt ikke effektivt, at forbyde madvarerne i dit liv.

Forbud og restriktion af bestemte madvarer, fødevaregrupper og ganske almindelige ingredienser vil typisk ikke kunne fastholdes på den lange bane, hvorfor resultaterne af restriktionsstrategier ej heller kan fastholdes.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

Drop SORT/HVID tænkning, og gør det her…

Varige resultater skabes gennem varige livsstilsændringer. Derfor vil det typisk være meget mere effektivt at foretage små ændringer og justeringer af dine nuværende mad-, motions- og livsstilsvaner i et roligt tempo.

SE OGSÅ: DIN “SORT/HVID” TANKEGANG SPÆNDER BEN FOR FEDTTAB

Jamen, så får jeg jo ikke hurtige resultater. Nej, sandsynligvis ikke lige så hurtige resultater. På trods af at hurtige resultater typisk er yderst motiverende, så er prisen ofte, at de hurtige resultater ikke kan fastholdes på længere bane – og hvad er de så værd?

Ofte er prisen for at få hurtige resultater, at selv samme resultater kun holder kortvarigt ✊ Gør noget holdbart i stedet for!

SE OGSÅ: VÆGTTABSTIP: BRUG IKKE DIG SELV SOM SKRALDESPAND

Det er fint, hvis du ønsker kortvarige resultater, men er du ude efter resultater der kan holde resten af livet, så se videoen her!

 

FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her