DER VAR ENGANG, HVOR JEG VAR SLANK OG I TOPFORM

DER VAR ENGANG, HVOR JEG VAR SLANK OG I TOPFORM

Tænker du også ofte tilbage på dengang, hvor vægten var i balance, mad-, motions og livsstilsvanerne sad lige i skabet og du var slank og i topform?

… med en efterfølgende følelse af frustration, demotivation og opgivelse der bare skyller henover dig og din nuværende situation (som hurtigt føles endnu mindre fantastisk – nærmest forfærdelig).

Vil du gerne i bedre form, have holdbart vægttab, blive slankere og rent faktisk lykkes med forandringen, så er dagens video lige noget for dig.

Jeg har gennem tiden talt med og hjulpet mange mennesker, der som udgangspunkt altid tænkte tilbage på dengang, hvor alt var fantastisk.

Problemet med det er, at det for de fleste mennesker ikke er den bedste strategi. Vi sætter nemlig vores sammenligningsgrundlag op på en piedestal, som virker fuldkommen umulig at forfølge.

Vi kan derfor nemt ende med, at gøre absolut ingenting for at skabe positive forandringer i vores liv. Vi får taget gassen af ballonen, inden vi i det hele taget for blæst ballonen op.

Jeg håber dagens video, vil inspirere dig til at rette fokus mod en bedre strategi, så du rent faktisk skaber positiv forandring i dit liv. Små skridt frem er meget bedre, end ingen skridt fremad.

 

Hvilket skridt kan du tage i dag – efter du har set videoen her?

Start i det små og byg gradvist på. Skab varige forandringer, holdbart vægttab og mad-, motions- og livsstilsvaner der holder resten af livet.

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here