DE SMÅ FORBEDRINGER GØR EN STOR FORSKEL OVER TID

SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

Jo, det gør en stor forskel, at du laver små vane- og livstilsændringer – over tid. Skab flere holdbare ændringer og et vægttab – der holder!

Over alt blæses vi bagover af, at hvis noget skal ske, forandres og ændres, så skal det gå stærkt, hurtigt, ske intenst, være hård osv. for at skabe resultater!

Ja måske, hvis du er ude efter hurtige resultater, MEN…

Hvis vi reelt set er ude efter holdbare resultater og varige vane- og livsstilsændringer, så er snakken ofte en helt anden. Men desværre sælger de mange fancy buzzwords flere planer, programmer, kosttilskud og mere stødførende ragelse der giver dig six-pack.

At gøre brug af tilgange der er hurtige, drastiske, intense, hårde osv. øger risikoen markant for at ende med fiasko. Hvilket vi ikke ønsker! Enig?

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

Hvorfor drastiske vane og livsstilsændringer sjældent virker

Fordi vi ikke får vores hjerne med på forandringen. Fordi vaneændring tager tid og gentagelse. Fordi alle ovennævnte buzzwords er uholdbare i en travl hverdag, hvor vil gøre alt på én gang i en i forvejen travl hverdag!

Små skridt gør en forskel stor forskel: En halv kanelsnegl er bedre end en hel, og adfærdsændringen er sandsynligvis meget mere holdbar, end hvis du forbyder dig selv at nyde alt fra det søde, sprøde og fede liv, mens du arbejder på dit vægttab.

SE OGSÅ: SKAB 1% FORBEDRINGER OG FÅ HOLDBARE RESULTATER

Typisk skaber forbud, restriktion og alt for strikse madregler store afsavn, utilfredsstillet hungren efter (indsæt selv fristelse) og i sidste ende ofte en rebelskhed og et oprør mod de hårde, intense, drastiske og hurtige forsøg på at ændre mad-, motions- og livsstilsvaner.

SE OGSÅ: HAV EN PLAN B » LAV “HVIS, SÅ” PLANER TIL INTENTIONERNE

Skab dine ønskede forandringer og forbedringer i dit liv – ét skridt ad gangen!

SE OGSÅ: OPBYG DINE NYE HOLDBARE MOTIONSVANER I SMÅ SKRIDT

Jeg håber, du finder videoen og mine pointer hjælpsomme?

SKAB HELE TIDEN SMÅ FORBEDRINGER

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her