VARM RYG- OG BICEPSTRÆNING | SANTA POLA VLOG²

VARM RYG- OG BICEPSTRÆNING

Jeg viser dig en varm ryg og bicepstræning i Santa Pola, og så shopper vi på det lokale marked, som har “verdens” største peberfrugter!

Sommerferien (eller anden ferie, hvor du rejser sydpå) er måske lige på trapperne, og det er helt fantastisk – nyd det! Får dig et skønt, velfortjent og måske tiltrængt afbræk fra en travl hverdag.

Selvom rejser, rosé og rød sorbet is venter lige om hjørnet, er det fornuftigt at holde en sund balance mellem fantastisk mad, fysisk aktivitet og fænomenal hygge.

Smut med mig en tur til Santa Pola i Spanien, hvor jeg giver dig gode tips, tricks og ideer til en både skøn og aktiv ferie sydpå.

 

SE DE ANDRE AFSNIT I SANTA POLA-SERIEN HER:

 1. STARTEN PÅ EN SKØN & AKTIV FERIE | SANTA POLA VLOG¹
 2. VARM RYG- & BICEPSTRÆNING & MARKEDSTUR | SANTA POLA VLOG²
 3. COOL HAVNETUR OG EFFEKTIV BENTRÆNING | SANTA POLA VLOG³
 4. MIN MORGENRUTINE & KALORIE-STRATEGI | SANTA POLA VLOG⁴
 5. KROPSVÆGTSTRÆNING & IVÆRKSÆTTERIDE I SANTA POLA VLOG⁵
 6. OPDAG FERIEBYEN, MENS DU FEDTFORBRÆNDER – SANTA POLA VLOG⁶
 7. MIN ÆRLIGE MENING OM BYEN & FERIEMADEN SANTA POLA VLOG⁷

 

TRX træning (slyngetræner) mm. på ferien

TRX-træning er en enkel, men effektiv måde at holde sig i form, selv når du er på ferie. Derfor har jeg altid min TRX (slyngetræner) med, nogle resistance bands og et sjippetov.

Kender du ikke TRX? TRX-systemet består af to stropper, der er fastgjort til et stærkt ankerpunkt, og du kan udføre en række træningsøvelser ved at støtte dig selv ved hjælp af stropperne. Se mig udføre nogle gode øvelser i videoen.

TRX-træning er en alsidig form for træning, der kan bruges af alle niveauer, og det er en god måde at holde kroppen i form, selv når du er på ferie. Sørg for at følge en regelmæssig træningsplan og varier dine øvelser for at opnå de bedste resultater.

 

GODE TIPS TIL TRX-TRÆNING PÅ FERIEN

 1. Pak TRX-stropperne: TRX-stropperne er nemme at pakke og tage med, så du kan træne, uanset hvor du er. Du kan nemt fastgøre stropperne til en dør, en træstamme eller endda et reb på en båd, så du kan træne, uanset hvor du er.
 2. Fokuser på kroppens funktionelle bevægelser: TRX-træning fokuserer på kroppens funktionelle bevægelser, og ofte flere muskelgrupper på en gang. Dette gør træningen effektiv og tidsbesparende, især når du er på ferie og har begrænset tid.
 3. Varier dine øvelser: Du kan variere dine TRX-øvelser for at fokusere på forskellige muskelgrupper og for at holde træningen interessant. Prøv at inkludere både styrke- og cardioøvelser i din træning for at opnå en fuldkropsworkout.
 4. Lad andre træne med dig: TRX-træning kan sagtens være en social aktivitet, og det kan være sjovt at træne med andre. Inviter familie eller venner til at deltage i træningen på dit feriested.
 5. Hold ved dine træningsvaner: Selv om du er på ferie, er det stadig vigtigt at holde ved dine motionsvaner, for så bliver det ikke svært at komme “tilbage på sporet” efter ferien.

Det originale TRX udstyr er ret bekosteligt ift. de billigere udgaver, som sælges under fællebetegnelsen “Slyngetræner”. Jeg har prøvet begge dele, og de billige slyngetrænere til 129-199 kroner, er en tilstrækkelig investering for de fleste mennesker.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

FÅ STYR PÅ DIN FERIETRÆNING

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her