WALL SIT CHALLENGE » HJEMMETRÆN BEN OG BALLER

HJEMMETRÆN BEN OG BALLER MED WALL-SIT

ØNSKER DU STÆRKERE BEN OG BALLER? SÅ PRØV DENNE WALL-SIT FITNESS-UDFORDRING » HVOR LANG TID KAN DU BLIVE SIDDENDE?

Vi kan alle have gavn af stærkere ben og ballemuskler – både i træningregi og i livet generelt. I denne video, deler jeg en enkel wall-sit fitness challenge, der er en effektiv og udfordrende benøvelse til stærkere lår og baller.

Den effektive wall-sit træning, vil hjælpe dig med at få stærkere ben og baller, hvilket vil være til glæde og gavn i mange af livets bevægelser og løft.

Kropsændringer og muskelstyrke opbygges ikke på et øjeblik, men over tid gennem en vedholdende og målrettet indsats. Start i dag med wall-sit øvelsen her. Opbyg stærkere ben og baller én dag, én øvelse og ét sekund ad gangen.

Med ét sekund ad gangen, så mener jeg det faktisk. Når du i først har teknikken på plads, handler wall-sit om at øge din udholdenhed ét sekund mere ad gangen.

Hold ud, pres dig selv, og slå din egen tid igen og igen.

 

FORSLAG TIL TRÆNINGSFORSLAG TIL WALL-SIT CHALLENGE:

NIVEAU 1: Planlæg tre realistiske træningstidspunkter hver uge, hvor du kan træne wall-sit øvelsen. Du har tid til træningen, for det tager kun få minutter.

NIVEAU 2: Planlæg et realistisk træningstidspunkt hver anden dag. Øg din udholdenhed og pres dig selv til flere sekunders wall-sit fra gang til gang.

NIVEAU 3: Hold fast i wall-sit træningssessioner hver anden dag. Øg dit fokus på god teknik, udholdenhed og pres dig selv til flere sekunder fra gang til gang.

Tillykke! Efter nogle måneders vedholdenhed, har du nået så meget længere end du sikkert selv tror. Du har opbygget en solid træningsvane, som typisk er mere overskuelig for dig at fastholde, end den var til at starte med.

Du har ikke kun fået meget stærkere ben og baller. Du har sandsynligvis også mindre fedt på kroppen nu, og så har du opbygget en solid træningsvane, du kan udvide herfra.

Tilføj gerne flere træningsøvelser, og vær nysgerrig på om 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 ugentlige træningssessioner føles rigtigt for dig. Hvilke træningsvaner du kan fastholde? For kun igennem holdbare træningsvaner, får du holdbare resultater.

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her