156.000 KR SPARET » SÅDAN KLIPPER JEG MIT EGET HÅR

GUIDE: SÅDAN KLIPPER JEG MIT EGET HÅR

156.000 kroner sparet ved at klippe mit eget hår! Besparelsen er en positiv konsekvens og ikke årsagen til, jeg klipper mig selv.

Ja, denne video er en lidt anderledes, end de videoemner, jeg plejer at dele. Men efter at have gået med overvejelserne længe, kastede jeg mig ud i det.

Nej, min intention er på ingen måde at nedgøre frisørfaget, men at vise hvordan jeg klipper sig selv – ligesom tusindevis af andre har gjort på YouTube.
Min selvklipning har implicit en naturlig økonomisk gevinst, men det er ikke er årsagen til at jeg klipper mig selv, hvilket jeg også pointerer i videoen. Besparelsen på 156.000 kroner overraskede mig dog så enormt, at jeg tænkte det ville gøre sig godt i titlen.
Nej, jeg er ikke og bliver aldrig uddannet frisør ved at selvklippe mig selv, og min klipning er ikke perfekt. Men jeg har øvet mig (og gør det fortsat), så jeg bliver bedre til at klippe, ligesom alle frisører jo har gjort og fortsat gør, når de klipper.
Jeg håber, det giver bare lidt mening, samt at du vil tage godt imod videoen af hvordan jeg klipper mit eget hår, og (måske) lade dig inspirere af den.
Nej, videoen er ikke lavet for at nedgøre frisørfaget, men for at inspirere dem, der ønsker at forsøge sig med selvklipning.

 

INDEN DU KASTER DIG UD I SELVKLIPNING

Selvom en enkelt klipning kan være dyr, så påvirker den ikke din økonomi ret meget, men over tid kan frisørudgiften altså hurtigt løbe op i mange tusinde kroner. Men det alene er ikke grund nok til at droppe frisøren og vælge selvklipning i stedet.

At prioritere klipning hos en professionel frisør, kan også være vigtig for dig af flere årsager. Det kan fx være fordi du ikke ønsker, vil eller tør klippe dig selv.

Det kan også være fordi, du oplever frisøren som et selvkærligt wellness agtigt sted, der giver dig en øget glæde, velvære og livskvalitet. Årsagerne til at tilvælge professionel frisører kan være mange.

Jeg siger ikke, det hverken er rigtigt eller forkert at gå til frisøren eller at klippe sig selv. Og for mig, har det ALDRIG været af økonomiske grunde, jeg startede med at klippe mit eget hår.

Jeg har gjort det, for at opnå en slags øget frihed.

SE OGSÅ: 3 TIPS TIL AT SPARE MANGE PENGE PÅ GADGETS OG GAVER

 

Besparelsen på 156.000 kroner overraskede mig faktisk

Da jeg under optagelsen af videoen så begyndte at regne på, hvad min besparelse gennem 20 år egentlig løb op i, blev jeg overrasket. Små eller mindre besparelser, bliver nemlig til store besparelser over mange år. Tænk det ind i dit økonomiske mindset.

156.000 Kroner har jeg (indtil nu) sparet, som en positiv følgekonsekvens, ved at have klippet mig selv, som jeg har ville klippes, når jeg har ville klippes.

Her er en ærlig indrømmelse! Nej, i starten var klipningen ikke super god – faktisk ret skidt nogle enkelte gange, men hår vokser jo ud igen. Øvelse gør mester, og jeg blev gradvist bedre, for de dårlige resultater, var jo ret så motiverende for min læringskurve.

SE OGSÅ: SÅDAN FÅR DU FLERE PENGE MELLEM HÆNDERNE

 

SKAB DET RETTE MINDSET

Du kan have din mening og holdning til min herreklip og mit resultatet – fair nok!

HUSK at mange mennesker har meninger og holdninger til alt, du gør. Endnu flere har et ekstremt behov for at sige deres meninger, holdninger og “synsninger” højt – hele tiden.

Det er ikke blevet nemmere med sociale medier, hvor vores måske sårbare sider hurtigt og på overvældende vis kan blæses bagover af hadefulde trolls på internettet. Jeg har desværre også selv oplevet en del trolls fra jeg startede LEVBEDRE.DK.

Hvad er en internet troll?: “En troll er en bruger, der skriver kommenterer med det formål at provokere, nedgøre og fremkalde en hidsig diskussion.”

Måske du har mødt dem rundt omkring? Deres ubetænksomme, grove og ofte hårdt sårende adfærd, findes på de sociale medier, hvor de gemmer deres små beskidte egoer bag en skærm. Smid en kommentar, hvis jeg skal lave en video herom.

Kunsten i det gode liv er, at vi selv mærker efter, hvorvidt vi selv er tilfredse, glade, trives osv. Vi skal ikke lade dig styre, tryne og diktere af, hvad andre tænker, mener og synes, og har brug for at ytre sig om – hele tiden. Dit liv, er dit liv.

PS. Jeg er tilfreds med min klipning, og du kan mene om det, hvad du vil.

*** LÆS GERNE OVENSTÅENDE 2 GANGE  ***

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her