200 KALORIER SNACKING AF CHIPS IFT. SALTSTÆNGER

200 KALORIER SNACKING AF CHIPS IFT. SALTSTÆNGER
200 KALORIER SNACKING AF CHIPS IFT. SALTSTÆNGER

Elsker du (også) snacks?

De fleste snacks er energitætte, men der kan alligevel være stor forskel på volumen de forskellige snack fylder for det samme antal kalorier

Måske spiser du (også lidt for mange) snacks ind i mellem? Det er vi mange der gør. Det fortsætter du bare med min ven, med mindre dine snackingvaner spænder ben for din glæde, velvære og livskvalitet.

Det kan fx være at din snackingvaner har forårsaget ulykkelig overvægt?

Uhm… Sådan nogle sprøde, saltede chips (krydret med dit yndlingskrydderi), er en skøn smagsoplevelse, der er svær at modstå og aldeles vaneskabende, hvis vi gør det tit.

Jeg beklager, hvis du lige har fået ustyrligt lyst til chips…

Chips (og de fleste andre snacks og fristelser) er perfekt designet til at være uimodståelige på alle smagsmæssige tangenter. Netop derfor køber jeg sjældent chips med hjem.

SE OGSÅ: NEMT SNACK- OG SLANKETRICK DER VIRKER TIL VÆGTTAB

 

Sådan kan du spise snacks, mens du opnår vægttab

Du læser med endnu, og tak for det. Jeg forestiller mig, at du måske er typen der elsker snacks, men samtidigt har et brændende ønske om at lykkes med et holdbart vægttab?

Her får du mine bedste tips til at spise snacks, mens du taber dig:

  • Vælg fx mere kalorielette og mere voluminøse snacks som fx saltstængerne og popcorn.
  • Fasthold dine favorit-snacks, men nyd dem sjældnere og i sunde (små) mængder. Nyd fx hver eneste bid af dine chips på en nærværende (mindful) og nydelsesfuld måde.
  • Gør det nemmere for dig selv at reducere din indtagelse af chips og andre fristelser, ved at købe mindre poser, mængder og portioner med hjem – og køb det sjældnere.
  • Når du køber store poser og pakninger af snacks og fristelser, så pak det om i mindre poser, hvorefter dine små pakninger i “sunde mængder” afsluttes med solide knuder.
  • Sørg for at eventuelle snacks og fristelser bliver gjort besværlige at nå, utilgængelige og mere usynlige i dine omgivelser. Lad det ikke være i skåle, skuffer og skabe.

Alle kneb gælder!

SE OGSÅ: FAMILIE, VENNER OG KOLLEGAER GØR DIG MÅSKE FEDERE

 

Lær at designe optimale omgivelser, der giver dig succes!

Få GRATIS vejledning, viden og konkrete værktøjer til at lykkes, i mine mere end 300 motiverende peptalks, og i mine mere end 200 inspirerende artikler.

START MED: ENKELT, MEN EFFEKTIVT SNACK-TRICK TIL VÆGTTAB

Jeg hjælper dig også gerne personligt i mine 1:1 onlineforløb. Skriv dig op til en GRATIS introsnak med mig via banneret med mig nedenunder artiklen her.

SE OGSÅ: SPISER DU (FOR) MANGE SUNDE NØDDER, KAN DU BLIV TYK

Hvis oversigten her hjælper dig, så vil den helt sikkert også hjælpe andre…

Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

 

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her