FAMILIE, VENNER OG KOLLEGAER GØR DIG MÅSKE FEDERE

Du tror måske, at det er “usunde” og “forbudte” fødevarer, der alene gør dig federe, men din familie, dine venner, kollegaer er medskyldige!

Ja, energitætte fristelser er afgjort en medvirkende faktor til at mange slås med vægten, men mange andre faktorer spiller ind på din nuværende vægt, livsstil og dit resultat.

Adfærd er noget af det mest smittende i verden, hvilket betyder at vi har tendens til at træffe valg, beslutninger og handle som den gruppe af mennesker, vi er tættest på – det sig være familie, venner, bekendte kollegaer osv.

SE OGSÅ: JO, DET GØR EN STOR FORSKEL » SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

 

HVERDAGENS “USYNLIGE” MANIPULATION

Vi har fx tendens til at spise mere kage, når der på arbejdspladsen skiftevis byde på lækker (energitæt) kage og bagværk – måske tæt på hver eneste dag i ugen.

Vi har tendens til at spise mere junkfood, når vores familie og vennekreds ofte foreslår, at vi lige bestiller noget nemt mad igen i dag, “for vi gider jo ikke… “.

Vi spiser flere bolcher, chokolader og snack, når de står fremme på kontoret, sofabordet og bliver købt ind. Både når vi selv er indkøberen, men også når vores familie, venner og kollegaer lige har ville sprede lidt smagfuld glæde hjemme eller på arbejdet.

Adfærd (og vores omgivelser) smitter af på vores valg, vaner, handlinger og adfærd i langt højere grad, end du sikker tror!

SE OGSÅ: DROP RØVERHISTORIERNE OG RE-DESIGN DIT MADMILJØ

 

SKROT IKKE DIN VENNEKREDS

Nej, i første omgang skal du ikke skrotte din vennekreds, men involver din vennekreds i dine ønsker for livsstil, vægt og sundhed, og vær så nysgerrig på om de vil og kan støtte dig.

Hvis dine “venner” ikke ønsker, kan eller vil støtte dig, skal du naturligvis gøre op med dig selv om din egen glæde, velvære og trivsel er vigtigere end et “venskab”, der bidrager til  “dårlig” indflydelse på dine valg, vaner, handlinger og adfærd.

Foruden din familie, dine venner, bekendtes og kollegaers adfærd, så er dine omgivelser også langt mere afgørende for din adfærd, end du tror!

Hvis du gerne vil vide mere om dine omgivelsers “usynlige” påvirkning på din nuværende livssituation (og vægt), så finder du en masse guldkorn på LEVBEDRE.DK.

Men du kan med fordel starte via følgende link:

SE HER: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

Hvis videoen og indlægget hjælper dig, så del det gerne…

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her