NEMT SNACK- OG SLANKETRICK DER VIRKER TIL VÆGTTAB

GENIALT SNACK- OG SLANKETRICK

I videoen, får du det enkle, men geniale snack- og slanketrick, der gør det nemmere for dig at lykkes med vægttab – en gang for alle!

Nej, du får ikke “bare” endnu et kortsigtet, uholdbart og slattent slanketrick, der svarer til at tisse i bukserne. Er du ude efter det, så led bare videre.

Jeg deler “LIFEHACKS”, der virker i den virkelige verden. Du får tips, tricks og lifehacks der hjælper dig til at tage styringen (tilbage) i dit eget liv, så du kan lykkes med at nå dine mål, komme i bedre form og få styr på vægten – én gang for alle!

I dagens video får du et enkelt, men super effektivt slanketrick, der hjælper dig til at få styr på vægten, mens du nyder processen – uden afsavn fra alle dine favorit snacks, chips og slikfavoritter.

SE OGSÅ: FÅ STYR PÅ DINE SLIKVANER, FOR DET VI KØBER, SPISER VI

 

Intet er forbudt – ALT ER TILLADT

Vi kan sagtens holde styr på vægten, mens vi nyder ting og sager fra det søde, sprøde og syrlige liv.

Ja, syrlingerne, du elsker så højt, er heller ikke smidt i “forbudt-kassen” 🙂

SE OGSÅ: FÅ STYR PÅ DIN SUKKERTRANG OG DINE SUKKERVANER

Ofte handler det nemlig mere om, ‘HVORFOR’ og ‘HVORDAN’ vi spiser, end det handler om, ‘HVAD’ vi spiser.

Når du har set videoen, ved du mere om, hvordan flere beslutningspunkter i forbindelse med dine mad- og spisevaner kan hjælpe dig til at slukke autopiloten, lamme automatarmen og hjælpe dig til at komme i form og få styr på vægten – én gang for alle!

Hvorvidt vi får styr på vægten, holder styr på vægten eller opnår succes med det vægttab, vi så brændende ønsker os, handler ikke om at gøre enkelte fødevarer eller fødevaregrupper forbudte, farlige og forfærdelige at spise.

SE OGSÅ: SYNLIGHED I DIT MADMILJØ ØGER SANDSYNLIGHEDEN

Hvorvidt vi lykkes eller ej ift. ovenstående mål, handler om mængden og sammenhængen, hvori vi nyder fødevarer, ingredienser og madvalg.

Har du prøvet alverdens slankekure (uden held)? Så er det måske på tide, du dropper at afprøve flere slankekure og i stedet prøver noget andet af.

SE OGSÅ: DROP RØVERHISTORIERNE OG RE-DESIGN DIT MADMILJØ

 

FÅ STYR PÅ DIT MADMILJØ

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her