5 ØVELSER TIL STØRRE ARME (TRICEPS HJEMMETRÆNING)

Prøv 5 effektive tricepsøvelser (uden træningsudstyr)

Vil du have større arme og markerede triceps – uden et abonnement til fitnesscenter og træningsudstyr, så prøv denne hjemmetræning

I dag deler jeg fem effektive tricepsøvelser, hvis du vil have definerede og tonede triceps. Træningsøvelserne til triceps kræver ingen træningsudstyr, og alle tricepsøvelserne kan du træne derhjemme eller på farten – hvor som helst.

Overarmen består af dine biceps og triceps. Mange tror, ​​at biceps skal trænes for at få større arme, men bagsiden af overarmen(triceps) udgør faktisk op mod 2/3 af overarmen. Ønsker du derfor større arme, så sørg for at prioritere træning af dine tricepsmuskler.

I er med at vores tricepsmuskel udgør cirka to tredjedele af vores overarm, så vil træning af tricepsmusklen, der giver kan give  bagsiden af overarmen en tonet hesteskoform.

Du ved måske, at biceps primære funktion er at bøje og trække armene sammen ved albueleddet. Modstykket til bicepsfunktionen, har vi vores triceps, hvis primære funktion er at strække armen ud ved albueleddet. Triceps anvendes derfor i de fleste presseøvelser.

Øvelserne, jeg deler i denne video, er perfekt designet til at få større arme, og give dig stærkere, slankere og tonede tricepsmuskler gennem hjemmetræningen af triceps.

Her er et forslag til en tricepstræning med videoens øvelser:

  • Vælg fx 3 af øvelserne og udfør 3 sæt med 15-20 gentagelser af hver.
    Hvil i 2-3 minutter mellem sæt.

ELLER den hurtigere tilgang

  • Supersæt 3-5 af tricepsøvelserne efter hinanden i én sløjfe / loop.
    Hvil herefter i 2-3 minutter før næste supersæt / sløjfe / loop.

*OBS! Giv dine muskler hvile i 24-48 timer, før du træner dem igen.
Dette vil hjælpe dig med at restituere dig bedre og bygge dine arme større.

Det er ikke, mens vi træner, vores muskler vokser sig større

Modsat hvad du måske tror, så er det ikke mens vi træner, at vores muskler vokser sig større og stærkere. Det sker først i den efterfølgende restitution. Ja, vores muskler vokser faktisk, mens vi sover.

Træn fx hver anden dag i 15-30 minutter eller 3 dage om ugen fx mandag, onsdag og fredag. MEN husk lidt er bedre, end slet ingenting!

Læs også: Sådan skaber og fastholder du gode træningsvaner

Vi starter alle et sted. Start heller i det små, og opbyg holdbare træningsvaner fremfor uholdbare kortsigtede træningsindsatser. En øvelse om dagen er langt bedre end ingenting eller meget bedre end et par korte intense træningspas.

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

ALTID HER FOR AT HJÆLPE…
Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor

– Johnny

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her