April 2018: N.E.A.T – Har du overset denne effektive strategi til fedttab?

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

N.E.A.T – en overset strategi til fedttab

De fleste ved, at en velsammensat kost sammen med reel træning er en effektiv metode til at øge forbrændingen og slippe af med overflødigt fedt.

Hvad mange overser, er effekten af N.E.A.T., som faktisk kan vise sig at blive en afgørende faktor til et effektivt fedttab.

N.E.A.T. står for Non Exercise Activity Thermogenesis, og er et udtryk for al aktivitet og bevægelse, som ikke er decideret træning.

Sommeren venter lige om hjørnet, så det er jo lige til højrebenet at flytte kalorieforbrændingen udendørs vha. N.E.A.T.

Du vil fx typisk kunne forbrænde flere kalorier ved nogle timers krævende arbejde udendørs, fremfor 30 svedige minutter indendørs på løbebånd, spinningcykel osv.

Ligeledes er det oplagt at lade bilen stå og cykle til og fra arbejde, når vejret er dejligt.

Andre aktiviteter, som alle tæller godt på din forbrændingskonto

Privat: Når du fx går en tur, knokler i haven, cykler til købmanden, støvsuger, rydder op, maler hegnet, vasker vinduer, leger fangeleg med børnene osv.

På arbejdet: Når du fx tager trapperne fremfor elevatoren, står op ved skrivebordet, holder aktive pauser, hvor du går en tur osv.

Jamen helt ærligt, hvor meget ekstra forbrænder jeg lige ved fx at støvsuge?

Det korte svar: Mere end hvis du blev siddende i sofaen.

Fokuser mere på den kumulative effekt af N.E.A.T. Du kender ordsproget: “Mange bække små, gir’ en stor å”. Det er præcis, hvad N.E.A.T handler om, så skru bare godt op for dine N.E.A.T aktiviteter.

Når vi ved, at de fleste ændringer i vores kropsvægt bestemmes af forholdet mellem energiindtag og energiforbrug, bør du i den grad have N.E.A.T med i din fedtforbrændingsplan.

Slå to fluer med ét smæk…

Nu kender du effekten af N.E.A.T, hvilket giver dig en udsøgt mulighed for at få sat flueben ved flere af de fysiske aktiviteter på din To-Do liste.

Slå græsplænen, mal stakittet, rens taget – få vinget opgaverne af på to-do listen og glæd dig over den øgede forbrænding, N.E.A.T aktiviteterne giver dig.

Er der slet ikke nogle ulemper?

Ikke umiddelbart… med mindre du ender med at droppe din planlagte træning, fordi du øger dit fokus på N.E.A.T aktiviteter.

Hvis blot du skruer op for N.E.A.T aktiviteter og tilsvarende skruer ned for din planlagte træning, vil det i bedste fald efterlade dig i status quo.

Tanken er ikke, at dine N.E.A.T. aktiviteter skal sabotere din planlagte træning. Det samme gælder naturligvis også den anden vej rundt.

Pssst…
Find dig egen fornuftige balance og gør dét, der fungerer bedst for dig.

Har du brug for hjælp til at forbedre dit liv? 
Lad mig blive din personlige coach, og skab de resultater du ønsker i dit liv.


Kontakt mig via: Johnny@UPGRADED.DK
Jeg vender typisk tilbage på henvendelser indenfor 24 timer

Spis dig mæt i gode proteiner, grøntsager og sunde fedtkilder!

Find alle de lette og lækre Low-Carb opskrifter her…

Portobello-cheeseburger

Et saftigt, nemt & lækkert måltid…

En spicy Portobello-cheeseburger med sprød bacon-spinatsalat der flår i dit mundvand…

– Mums!

Find opskriften her »

Skøn Pizza Calzone

Fantastisk gæstemad…

Lov mig at du prøver denne pizza calzone af blomkål og mozzarella med kylling, bacon og peberfrugt

– Haps, Haps, Haps!

Find opskriften her »

 

Lækker cremet Kokos-Chiagrød

Få en lækker start på dagen…

Virkelig smagfuld cremet Kokos-Chiagrød med mandler, hørfrø og blåbær.

– Mums!

Find opskriften her »

Ovnbagt kylling med cremet spinat

Endnu en lun og lækker livret…

Prøv denne lækre ovnbagte kylling med cremet spinat, porre, bacontern og blomkålsris

– Mums!

Find opskriften her »

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here