Har du smagt bananvafler med vaniljesmag?
Prøv min nemme og lækre vaffelopskrift, der er uden tilsat sukker og mel- og glutenfri, og nyd en sundere dessert eller snack til kaffen
Bananvafler med vaniljesmag er et super godt bud på en nem og sundere dessert og eftermiddagssnack til kaffen. Sødmen i bananvaflerne kommer udelukkende fra den naturlige mængde frugtsukker fra bananerne – ikke fra tilsat sukker.
Måske du allerede ved det, men hvis ikke, så får du her et banantip. Jo, mere modne bananer du vælger, des mere søde bliver bananvaflerne.
SE OGSÅ: BÅDE SUND OG USUND MAD KAN GØRE DIG TYK (OG SLANK)
Sådan opnår du vægttab, mens du spiser vafler
Selvom bananvaflerne er et sundere alternativ til almindelige vafler, så giver det mening at være opmærksom på mængden, hvis du ønsker holdbart vægttab. Som udgangspunkt kan vi spise alt i et vægttabsforløb, kunsten er at nyde “det hele” i sunde mængder.
Mange tror det er bedst at droppe alle slagt desserter, snacks og fristelser, når vi ønsker vægttab. Det vi “bare” ofte glemmer er, at når noget gøres “forbudt”, så øger det typisk vores fokus og besættelse af det søde, det “forbudte” og det fristende.
Det er også vigtigt at spørge os selv om, hvorvidt en vægttabsrejse bliver holdbar, hvis ikke vi nyder den? Måske vi opnår vægttab lidt langsommere, ved at eksperimentere med sunde mængder nydelse, men vægttabet bliver sandsynligvis også langt mere holdbart.
Tip! Server eventuel med 1-2 spsk frugtyoghurt til dine lækre bananvafler – Mums!
SE OGSÅ: 3 UNDERLIGE, MEN EFFEKTIVE SLANKETRICKS TIL VÆGTTAB
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 2 bananer (gerne modne)
- 4 æg
- 1 dl pofiber (eller havregryn(evt. gutenfri) - ikke LCHF)
- ½ tsk vaniljepulver
- 15 gram smør til vaffeljernet
- Brug en stavblender eller lignende til at blende banan, æg, pofiber (eller havregryn) og vaniljepulver sammen.
- Tænd vaffeljernet. Lad vaffelmassen stå i 2-3 minutter, mens vaffeljernet varmer op, og blend så vaffeldejen kort igennem igen, inden vaffeldejen er klar til at komme i det varme vaffeljern.
- Smelt smørret på vaffeljernet i små portioner, så vaflerne ikke sætter sig fast.
- Fordel ‘dejen’ på vaffeljernet. Eksperimenter dig frem og find den rette mængde dej, så ikke vaffeldejen løber ud af vaffeljernet.
- Hvis vaffeljernet ikke har sin egen timer(det har mit vaffeljern), så tjek vaflerne efter ca. 2 – 3 minutter.
- Gentag proceduren indtil du har lavet vafler af alt dejen.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LCHF | PALEO | LOW-CARB
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]