
4 Personer
Hands-on: 10min – Total tid: 25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB
Nem og skøn dessert…
Bananvafler med vaniljesmag er et super godt bud på en nem og relativt Low-Carb dessert/eftermiddagssnack i den sundere ende af skalaen.
Tip! Bananer – Specielt de modne af slagsen, indeholder en del kulhydrater, så indtag vaflerne i moderation, selvom de er super gode. Har du et ønske om fedttab, så vil jeg anbefale dig generelt at springe over desserter, snacks og derfor også vaflerne her.
Tip! Server eventuel med en klat fuldfed græsk yoghurt eller lad 80% mørk chokolade smelte ud over de varme bananvafler – Mums!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 3 Bananer
- 3 Æg
- 2 tsk Loppefrøskaller
- 3 spsk Kokosmel
- ½ tsk vaniljepulver
- 50 g Smør eller Kokosolie til stegning
- Brug en stavblender eller lignende til at blende banan, æg, loppefrøskaller, kokosmel og vaniljepulver sammen.
- Lad vaffelmassen stå i 2-3 minutter og blend massen igen ganske kort.
- Smelt smør eller kokosolie på vaffeljernet i små portioner.
- Fordel ‘dejen’ på vaffeljernet. Eksperimenter dig frem og find den rette mængde dej, der giver dig perfekte vafler.
- Hvis vaffeljernet ikke har sin egen timer(det har mit vaffeljern), så tjek vaflerne efter ca. 2 – 3 minutter.
- Gentag proceduren indtil du har lavet vafler af alt dejen.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –