BIOGRAFFILM FEDER IKKE, MEN DET GØR HYGGESPISNING

BIOGRAFFILM FEDER IKKE, MEN DET GØR HYGGESPISNING
BIOGRAFFILM FEDER IKKE, MEN DET GØR HYGGESPISNING

Pakker du biograffilm ind i hyggespisning?

Nej, biograffilmen feder ikke, når du og familien tager i biografen, men jeres hyggespisning i mørket, kan hurtigt gøre jer rundere i formen

De fleste af os går ikke bare i biffen og ser en film. Mange af os har skabt sig nogle faste biografspisningsregler. Ofte står biografturen på hyggespisning i mørket – i et eller andet omfang, og der kan hurtigt ryge rigtigt mange hyggekalorier ned.

SE OGSÅ: SPÆNDER HYGGESPISNINGSVANERNE BEN FOR VÆGTTAB?

Nej, vi behøver IKKE undvære “hyggespisningen” helt, for at få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab. Til at starte med, handler det om at blive mere bevidst om, at blive mere bevidste om vores spisevaner.

SE OGSÅ: “NU ER DET FERIE, SÅ MÅ JEG GERNE OVERSPISE”-FÆLDEN

 

Spot dine hyggevaner – Hvor stikker kalorierne af for dig?

At forbyde dig selv at hyggespiser, holder sandsynligvis ikke ret lang tid. Giv ikke dig selv flere fiaskoer. Jamen, jeg vil have hurtige resultater – nu, nu, nu!

Har du nogensinde tænkt grundigt over, hvad prisen for de hurtige resultater er? Prisen er ofte uholdbare resultater pga. uholdbare strategier. Helt ærligt, hvor længe vil din plan holde, hvis du forbyder alt det, du nyder, elsker og holder af?

Begynd i stedet at træffe små bedre valg både i biografens mørke og i din hverdag generelt. Skabe holdbare vane-, vægt- og livsstilsændringer. Køb mindre, nyd mere – Det handler om at nyde sunde mængder!

SE OGSÅ: FÅ STYR PÅ DINE SLIKVANER, FOR DET VI KØBER, SPISER VI

 

GLEM HURTIGE RESULTATER OG GØR NOGET HOLDBART

PS. I mørket spiser vi også det, vi køber! Ligesom vi gør, når vi køber tilbudsfristelser og  storkøb til spotpriser med hjem fra supermarkedet, bageren osv. Sæt ikke kaloriefælder op for dig selv – hver den i biografmørket eller hjemme hos dig selv.

SE OGSÅ: NEMT SNACK- OG SLANKETRICK DER VIRKER TIL VÆGTTAB

Hjælp dig selv til at lykkes!

~ Ha’ en skøn biograftur

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her