BIOGRAFFILMEN FEDER IKKE, MEN DET GØR DIN HYGGESPISNING

BIOGRAFFILMEN FEDER IKKE, MEN DET GØR DIN HYGGESPISNIG
BIOGRAFFILMEN FEDER IKKE, MEN DET GØR DIN HYGGESPISNIG

Pakker du biograffilm ind i hyggespisning?

Nej, biograffilmen feder ikke, når du og familien tager i biografen, men jeres hyggespisning i mørket, kan hurtigt gøre jer rundere i formen

De fleste af os går ikke bare i biffen og ser en film. Mange af os har skabt sig nogle faste biografspisningsregler. Ofte står biografturen på hyggespisning i mørket – i et eller andet omfang, og der kan hurtigt ryge rigtigt mange hyggekalorier ned.

Nej, vi behøver IKKE undvære “hyggespisningen” helt, for at få bedre styr på vægten og opnå et holdbart vægttab. Til at starte med, handler det om at blive mere bevidst om, at blive mere bevidste om vores spisevaner.

 

Spot dine hyggevaner – Hvor stikker kalorierne af for dig?

At forbyde dig selv at hyggespiser, holder sandsynligvis ikke ret lang tid. Giv ikke dig selv flere fiaskoer. Jamen, jeg vil have hurtige resultater – nu, nu, nu!

Har du nogensinde tænkt grundigt over, hvad prisen for de hurtige resultater er? Prisen er ofte uholdbare resultater pga. uholdbare strategier. Helt ærligt, hvor længe vil din plan holde, hvis du forbyder alt det, du nyder, elsker og holder af?

Begynd i stedet at træffe små bedre valg både i biografens mørke og i din hverdag generelt. Skabe holdbare vane-, vægt- og livsstilsændringer. Køb mindre, nyd mere – Det handler om at nyde sunde mængder!

 

Glem ALT om HURTIGE resultater. GØR noget HOLDBART i stedet!

PS. I mørket spiser vi også det, vi køber! Ligesom vi gør, når vi køber tilbudsfristelser og  storkøb til spotpriser med hjem fra supermarkedet, bageren osv. Sæt ikke kaloriefælder op for dig selv – hver den i biografmørket eller hjemme hos dig selv.

Hjælp dig selv til at lykkes!

~ Ha’ en skøn biograftur 🤘🤩🤘

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here