Salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder » nem opskrift

Salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder » nem opskrift
Salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder » nem opskrift

Opskrift på nem og lækker salat

Nyd en nem og sund opskrift på blandet salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder som tilbehør til din mad

Her får du endnu et bud på en nem og lækker blandet salat. Denne gang med snittede friske jordbær som topping. Jordbær smager himmelsk i salater, og har du ikke prøvet det endnu, skylder du dig selv smagsoplevelsen, ved at bruge jordbær i dine salater.

Når jordbærsæsonen er skudt i gang, bruger jeg flittigt jordbær i min madlavning, som en frisk og lækker smagsgiver i mine salater og grønne anretninger.

 

Jamen, jordbær er ikke i sæson lige nu, hvad gør jeg?

Du læser måske opskriften udenfor jordbærsæsonen. Måske det ikke engang lader sig gøre at finde nogle lækre importerede jordbær. Her vil jeg anbefale dig, at udskifte dine jordbær med fx blåbær eller små æblestykker som smagsgivere i dine salater.

Har du ikke alle ingredienserne til salatopskriften, udlader og udskifter du naturligvis bare salatingredienserne efter behov og egne ønsker.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder » nem opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • ½ Iceberg salat eller spidskål
  • 1 stk mozzarellaost (125 gram)
  • 4 store friske champignons
  • 10 cm agurk
  • 5-10 snack tomater
  • 1 lille gulerod
  • 1 stk rød snackpeber
  • 1 stk gul snackpeber
  • 6 stk friske jordbær
  • 1 tsk græskarkerner
  • 10 stk cashew nødder
Sådan gør du:
  1. Rens, snit og fordel icebergsalaten eller spidskålet på et fad.
  2. Rens, skræl og riv strimler af guleroden med et juliennejern, og fordel strimlerne ovenpå salaten.
  3. Rens og snit snack tomaterne, agurken, snackpeberne, champignonerne og fordel det hele på fadet.
  4. Skær skiver af den friske mozzarellaost og fordel skiverne.
  5. Rens, snit og top af med jordbærerne på salatfadet.
  6. Top afslutningsvist salaten af med cashewnødder og græskarkerner

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her