Nem salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder – Perfekt tilbehør

Nem salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder - Perfekt tilbehør
Nem salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder - Perfekt tilbehør

Prøv den nemme og lækre salat som tilbehør

Salatopskriften du lige står og mangler, når der skal en nem og smagfuld blandet salat på bordet til dagens måltid.

Her får du endnu et bud på en nem og lækker blandet salat. Denne gang med snittede friske jordbær som topping. Det smager himmelsk, og har du ikke prøvet det endnu, så skylder du dig selv smagsoplevelsen, ved at bruge jordbær i dine salater.

Når det er jordbærsæson er skudt i gang, bruge jeg flittigt jordbær i min madlavning. Jordbær er en frisk og lækker smagsgiver – specielt i salat og grønne anretninger.

Jamen, jordbær er ikke i sæson lige nu, hvad gør jeg?

Du læser måske opskriften udenfor jordbærsæsonen, og måske Danmarks import af jordbær resten af året, tillader et jordbærkøb. Her vil jeg anbefale dig, at udskifte dine jordbær med fx blåbær eller bruge lidt æble som smagsgiver i dine salater.

Har du ikke alle ingredienserne til salatopskriften, udlader og udskifter du naturligvis bare salatingredienserne efter behov og egne ønsker.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Blandet sommersalat med jordbær topping
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • ½ Iceberg salat eller spidskål
  • 1 stk mozzarellaost (125 gram)
  • 4 store friske champignons
  • 10 cm agurk
  • 5-10 snack tomater
  • 1 lille gulerod
  • 1 stk rød snackpeber
  • 1 stk gul snackpeber
  • 6 stk friske jordbær
  • 1 tsk græskarkerner
  • 10 stk cashew nødder
Sådan gør du:
  1. Rens, snit og fordel icebergsalaten eller spidskålet på et fad.
  2. Rens, skræl og riv strimler af guleroden med et juliennejern, og fordel strimlerne ovenpå salaten.
  3. Rens og snit snack tomaterne, agurken, snackpeberne, champignonerne og fordel det hele på fadet.
  4. Skær skiver af den friske mozzarellaost og fordel skiverne.
  5. Rens, snit og top af med jordbærerne på salatfadet.
  6. Top afslutningsvist salaten af med cashewnødder og græskarkerner

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here