Spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler

Sprød spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler
Sprød spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler

Prøv spidskåls-squashpasta som tilbehør

Her får du tilbehørsopskriften på spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler » Nemt grøntsagstilbehør

Jeg har sluppet kreativiteten løs i køkkenet og lavet et lækkert mix af nogle af mine eksisterende tilbehørsopskrifter.

Denne opskrift kombinerer en portion friske squashpasta med sprød spidskål, hjemmelavet persillepesto (jo, du kan sagtens bruge en færdigkøbt) og saltristede mandler. Glæd dig til at prøve opskriften, der både er guf for øjne, gane og mave 🙂

Her får du den bedste opskrift på saltristede mandler, jeg kender: Saltristede mandler – Perfekt til salater og som lommesnacks på farten!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 200-300 gram squash (størrelsen kan variere, men det svarer ca til en squash)
  • 200 gram spidskål
Persillepesto med macadamianødder (alternativt kan du købe en god pesto)
  • 1 god håndfuld frisk persille
  • 1 lille fed hvidløg
  • ½ - 1 dl olivenolie
  • 5 macadamianødder
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser salt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Saltristede mandler ( Find linket til opskriften ovenfor)
Sådan gør du:
  1. Grib en kniv og snit spidskålen tynde strimler.
  2. Tag et juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende og riv flotte pastalignende strimler af squashen.
  3. Find en skål og bland spidskålstrimlerne med squashpastaen. Jeg blander altid squash, spidskål og pesto i en "blandeskål", og så servere tilbehøret i en anden. På den måde undgår du at serveringsskålen bliver smurt ind i pesto.
Persillepesto med macadamianødder
  1. Skyl den friske persille og kør den en tur gennem minihakkeren, blenderen eller lignende med resten af ingredienserne. Start med en ½ dl olivenolie og tilfør evt. lidt ekstra, hvis der er behov for det.
  2. Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det. Når pestoen er grødagtig, er den klar til servering.
  3. Bland en del af pestoen eller hele mængden i skålen med squashpasta og spidsskålsstrimler og vend det rundt med hånden.
  4. Når ingredienserne er vendt godt rundt, flyttes det over i serveringsfadet og toppes af med saltristede mandler.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB | VEGETAR

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here