
4 Personer
Hands-on: 15min – Total tid: 15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | VEGETAR
Nemt, let og lækkert tilbehør til måltidet…
Jeg har sluppet kreativiteten løs i køkkenet og lavet et lækkert mix af nogle af mine eksisterende tilbehørsopskrifter.
Denne opskrift kombinerer en portion friske squashpasta med sprød spidskål, hjemmelavet persillepesto og saltristede mandler.
Prøv opskriften – den er guf for både øjne, gane og mave 🙂
Opskriften på de saltristede mandler, finder du ved at trykke på linket nedenfor:
Saltristede mandler – Perfekt til salater og som lommesnacks på farten!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
Sprød spidskåls-squashpasta med persillepesto og saltristede mandler
Forfatter: Johnny Christensen
Hands-on tid:
Tilberedningstid:
Total tid:
Antal portioner: 4
Ingredienser
- 200-300 gram squash (størrelsen kan variere, men det svarer ca til en squash)
- 200 gram spidskål
Persillepesto med macadamianødder (alternativt kan du købe en god pesto)
- 1 god håndfuld frisk persille
- 1 lille fed hvidløg
- ½ - 1 dl olivenolie
- 5 macadamianødder
- 2 tsk parmesanost
- 1 knivspidser hav- eller stensalt
- 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Saltristede mandler ( Find linket til opskriften ovenfor)
Tilberedning
- Grib en kniv og snit spidskålen tynde strimler.
- Tag et juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende og riv flotte pastalignende strimler af squashen.
- Find en skål og bland spidskålstrimlerne med squashpastaen. Jeg blander altid squash, spidskål og pesto i en "blandeskål", og så servere tilbehøret i en anden. På den måde undgår du at serveringsskålen bliver smurt ind i pesto.
Persillepesto med macadamianødder
- Skyl den friske persille og kør den en tur gennem minihakkeren, blenderen eller lignende med resten af ingredienserne. Start med en ½ dl olivenolie og tilfør evt. lidt ekstra, hvis der er behov for det.
- Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det. Når pestoen er grødagtig, er den klar til servering.
- Bland en del af pestoen eller hele mængden i skålen med squashspasta og spidsskålsstrimler og vend det rundt med hånden.
- Når ingredienserne er vendt godt rundt, flyttes det over i serveringsfadet og toppes af med saltristede mandler.
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –