Smagfuld bønne-tomatsalat med fetaost og purløg

Smagfuld bønne-tomatsalat med fetaost og purløg
Smagfuld bønne-tomatsalat med fetaost og purløg

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Førhen faldt jeg ofte i “tilbehørsfælden”…

De fleste jeg kender begynder planlægningen af et måltid på følgende måde:

“Lad os snuppe noget (indsæt selv kød/proteinkilde) fx culotte, kylling, fisk osv.”

I dagens anledning leger vi videre med forestillingen om en culotte…

Efter proteinkilden er besluttet, forøges sværhedsgraden måske en smule. Det er nemlig nu tilbehøret til kødet skal bestemmes. Hvad skal vi spise til culottestegen?

Ofte kan til være belejligt at vælge nemme kalorierige tilbehørstyper som fx pommesfritter, når tilbehørsfælden rammer os.  Jeg var præcis der for flere år tilbage, og det eneste der er at gøre er, at øve os i at tænke i grøntsager som primært tilbehør.

Hvis det overhovedet får din opmærksomhed, så vil det ofte først være til sidst grønt tænkes ind i måltidet. De sunde, kalorielette, fiberrige, vitaminholdige grøntsager bliver ofte nedprioriteret og desværre ofte helt eller delvist udeladt. – “Not good!”

Lav din personlige favoritliste over sundt grøntsagstilbehør, så du kvikt kan finde tilbehør til dine proteinkilder næste gang tilbehørsfælden rammer dig 😉

Lad dig inspirere af tilbehørsarkivet her på LEVBEDRE.DK

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smagfuld bønne-tomatsalat med fetaost og purløg
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 400 gram frosne haricots verts bønner
  • 3 stk store tomater
  • 100 gram puckost / fetaost / ostetern
  • 1 løg
  • 1 dusk frisk purløg
Tilberedning
  1. Find en gryde og damp de frosne haricots verts bønner i 1-2 cm vand, i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og lad haricots verts bønnerne af, mens resten af ingredienserne laves klar.
  2. Skræl løget og skær tynde skiver af løget. Tag skiverne fra hinanden, så løget deles i løgringe.
  3. Rens og snit det friske purløg.
  4. Skær puckosten i tern, hvis ikke du anvender ost som allerede er i tern.
  5. Nu skal alle ingredienserne på nær ost og purløg, vendes sammen i en passende skål. Top af med purløg og ostetern.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here