Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber

Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber
Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber

Elsker du også æg, rejer, avocado?

Prøv min nemme opskrift på blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber » Nyd nem, sund og lækker mad på rekordtid

I en travl hverdag kan det ofte være udfordrende, svært eller dissideret umuligt at finde tid, lyst og overskud til komplicerede madopskrifter. Kender du det?

Her får du endnu et måltid, du kan lave klar på rekordtid, hvilket får opskrift til at holde i selv den travleste hverdag. Opskriften er lavet på tre af mine favoritingredienser: æg, rejer og avocado, som giver dig behagelig og langvarig mæthed.

SE OGSÅ: Jo, “sund” mad kan (også) gør dig federe og forhindre vægttab

Jeg bruger både opskriften som morgenmad, frokost og aftensmad, for livretten fungerer glimrende på alle tider af dagen. Ja, hvis du har det også har det fint med at spise kolde æg, er opskriften også en skøn madpakkeide. 

Måltidet kan laves klar på under 15 min, minutter, og kan derfor sagtens kaldes for sundere form for FASTFOOD.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 3 æg
  • 1 moden avocado (nøjes med ½ avocado for færre kalorier)
  • 100 gram rejer
  • 1 rød snackpeber
  • ½ tsk peber
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Fyld 1 centimeter vand i bunden af en gryde eller kasserolle. Læg æggene ned i vandet og bring vandet i kog.
  2. Så snart vandet koger, sætter du tiden til 6 minutter, og skruer varmen ned til under middel, så vandet bare lige forbliver i kog.
  3. Halver den modne avocado, fjern sten og skræl. Fordel rejerne ud over de to halverede avocadoer.
  4. Server avocado- og rejeanretningen på en tallerken med de tre blødkogte æg og en snackpeber.
  5. Krydr anretningen med friskkværnet sort peber og salt.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here