Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber

Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber
Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber

1 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Frokostfavorit på rekordtid…

Endnu et måltid med tre af mine store favoritingredienser i køkkenet, æg, rejer og avocado. Denne ret som består af blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber, mætter super dejligt og længe.

Jeg har brugt denne skønne anretning både som morgenmad, frokost og aftensmad. Retten fungerer glimrende på alle tider af dagen.

Måltidet kan laves klar på under 15 minutter, hvorfor dette skønne måltid også kvalificerer sig til etiketten #BEDREFASTFOOD.

De mættende proteiner og de sunde fedtkilder i avocadoerne og æggeblommerne, bidrager til fænomenal mæthed, og hjælper dig med bevare og opbygge muskelmasse.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Blødkogte æg, med rejer, cremet avocado og rød snackpeber
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 3 æg
  • 1 moden avocado (nøjes med ½ avocado for færre kalorier)
  • 100 gram rejer
  • Frisk dild
  • 1 rød snackpeber
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Tag en lille gryde, læg æggene i gryde og bring ca. 1 cm vand i kog ved høj varme. Så snart vandet koger, sættes tiden til 6 minutter og varmen dæmpes til under middel.
  2. Halver den modne avocado, fjern sten og skræl. Fordel rejerne ud over de to halverede avocadoer. Top af med frisk dild.
  3. Anret den røde snackpeber og server tallerkenen med de tre blødkogte æg, når de er færdige.
  4. Krydder retten med friskkværnet sort peber og hav- eller stensalt.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here