Broccoli-spidskålsalat med grønkål med mandler og parmesanost

Broccoli-spidskålsalat med grønkål med mandler og parmesanost
Broccoli-spidskålsalat med grønkål med mandler og parmesanost

Prøv en nem, sund og lækker broccoli-spidskålsalat

Skru op for farverne med tilbehørsopskriften på den smukke broccoli-spidskålsalat med grønkål, tomater, mandler og parmesanost

Vi ved alle, vi helst skal spise en god mængde sunde grøntsager hver dag. Hvorfor så ikke gøre det til en fryd for både øjne og smagsløg at spise sundere? Forkæl øjnene med skønne farver, og din mund med skøn tekstur og masser af smag på dit grøntsagstilbehør.

Når mad er skønt at se på, glider det typisk også nemmere ned. Netop det trick, kan vi med fordel bruge på os selv til at spise flere grøntsager. Jeg bruger omkring 10 minutter på at lave en salat som denne her, og det er da ikke meget tid, synes du?

Ja okay, måske det vil tage dig en smule længere, men med øvelse vil du sikkert snart overhale mig og gøre det endnu hurtigere. Lad det da komme an på en prøve – i værste fald, får du lavet og spist en masse sunde grøntsager i forsøget.

Lav gerne store salat- og grøntsagsportioner, når du er i gang. Ligesom med al anden mad-forberedelse, kan du være en stor hjælp og ofte spare dig for en masse tid, når du laver mad i større portioner, så du har mad til flere dage.

“Foodprepping”, kaldes det med et fancy begreb, og det er en “lifesaver” på specielt travle dage, når du kan lave nem, sund og lækker mad på rekordtid.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Broccoli-spidskålsalat med grønkål med mandler og parmesanost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 6-8
 
Ingredienser:
  • 1 broccoli
  • ½ spidskål
  • 100 gram snittet grønkål
  • 1 håndfuld små tomater
  • 10-15 mandler
  • 5-6 revne omgange af parmesanost eller anden hård ost
  • 1 fingerdrys flagesalt (kan undlades)
Sådan gør du:
  1. Bring 1 centimeter vand i kog i en 2-3 liters gryde.
  2. Skyl og snit broccolien i små buketter. Tilføj broccolibuketterne til gryden med det kogende vand, og lad dem dampkoge i 3-4 minutter. Overhæld broccolien med kold vand, og hæld efterfølgende vandet fra.
  3. Snit spidskålen og bland det med den snittede grønkål på et passende serveringsfad. Tilføj de afkølede broccolibuketter, snittede tomater og groft hakkede mandler.
  4. Top af med revet parmesanost og flagesalt inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here