CORONA: Se videoen, hvis du arbejder hjemmefra eller er elev og fjernundervises

Jo, det betyder faktisk noget, at vi prioriterer os selv i det daglige – også selvom vi måske IKKE behøver at gøre det, fordi vi “kan gemme os” for vores omverden, i det vi arbejder hjemmefra, fjernundervises, er arbejdsløs eller hjemmegående af anden årsag.

HVORFOR ER DET VIGITGT?

Bland andet fordi vi ved at investere i os selv, fortæller os selv, at vi er værd at prioritere og bruge tid på, hvilket typisk har en positiv afsmittende effekt på vores selvværd, selvtillid, trivsel, velvære, glæde, engagement, energi, overskud og meget andet.

Kort sagt vil du højst sandsynligt med tiden opleve en øget livskvalitet, ved at prioritere dig selv mere i det daglige, fremfor “bare” at lade stå til.

HVAD MERE FÅR JEG UD AF DET?

I gennem dit øgede engagement i dig selv og livet omkring dig, vil du kunne opleve mere mening i livet, se flere muligheder for fremtiden og gøre en positiv forskel for dig selv og mennesker omkring dig – også på distance!

LEV LIVET I STEDET FOR AT OVERLEVE DIN HVERDAG

Arbejder du hjemme, vil du kunne opleve øget arbejdsglæde, produktivitet og socialt liv – selv fra hjemmekontoret.

Er du elev der fjernundervises, vil du kunne opleve mere selvværd, selvtillid og skoleglæde, som højst tænkeligt vil hjælpe dig til bedre karakterer, og være en af de bedste investeringer i din egen fremtid! – Du kan godt!

Er du arbejdsløs, vil du styrke dit selvværd, selvtillid og troen på dig selv, hvilket er nogle af de bedste fordele, du kan have som jobsøgende.

Som hjemmegående, hvad end du er almindelig pensionist, førtidspensionist, kontanthjælpsmodtager eller af anden grund kan betegnes som hjemmegående, så fortjener du, ligesom alle andre, at opleve mest mulig glæde, velvære og livskvalitet.

SAMMEN SKABER VI RESULTATER » KOM SÅ » DU KAN GODT!

VI LEVER KUN EN GANG » SKAB DET GODE LIV NU

~ Jeg håber du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 🙂

Please enter your comment!
Please enter your name here