Luftig blomkålsmos med flødeost og frisk purløg » Nem tilbehørsopskrift

Luftig blomkålsmos med flødeost og frisk purløg » Nem tilbehørsopskrift
Luftig blomkålsmos med flødeost og frisk purløg » Nem tilbehørsopskrift

Prøv en luftig blomkålsmos med flødeost og frisk purløg

Her får du en nem og lækker tilbehørsopskrift på luftig blomkålsmos med flødeost og frisk purløg, der passer perfekt til dine livretter

Er du så heldig at have frisk purløg i din have, på din terrasse eller altan, så har du rig mulig for at få anvendt en god dusk af dit friske purløg i dette smagfulde tilbehør.

Krydderurter er super sunde, så sørg endelig for at bruge dem i en masse skønne måltider. Jeg elsker krydderurter i madlavningen, og når vinterhalvåret sniger sig ind på os, plukker jeg ivrigt videre af friske krydderurter, jeg har stående i små potter i køkkenvinduet.
Du er sikkert allerede bekendt med tilbehørsopskrifter her på LEVBEDRE.DK, hvor blomkål er hovedbestanddelen i? Hvis ikke der er nogle klokker der ringer, så tjek blomkåls tagget ud ved at klikke her, så finder du en masse lækre opskrifter med blomkål.

Lad os straks hoppe videre til opskriften, som vil få dit mundvand til at løbe…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Luftig blomkålsmos med flødeost og frisk purløg » Nem tilbehørsopskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 stk blomkålshoved
  • 50 - 100 gram flødeost med pikant eller urtesmag (Jo mindre, des færre kalorier)
  • 1 dusk frisk purløg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit blomkålshovedet i mindre stykker(cirka 2 x 2 cm eller i det leje).
  2. Hæld det snittede blomkål i en gryde og tildæk blomkålen med vand. Kog blomkålet mør i 20 minutter.
  3. Hæld kogevandet fra den møre blomkål, og lad det dampe af i et par minutter, over den varme kogeplade.
  4. Find elpiskeren frem og pisk flødeost, salt og peber sammen med det møre blomkål.
  5. Pisk til blomkålsmosen er lækker og luftig. Klip halvdelen af den friske purløg og bland det med blomkålsmosen. Klip resten af det friske purløg og fordel det ovenpå blomkålsmosen.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here