Ostegratineret blomkålsmos med spinat og peberfrugt

Ostegratineret blomkålsmos med spinat og peberfrugt
Ostegratineret blomkålsmos med spinat og peberfrugt

Prøv ostegratineret blomkålsmos som tilbehør

Server en nem, lækker og alsidig tilbehørsopskrift på ostegratineret blomkålsmos med spinat og peberfrugt » Sundt tilbehør til din mad

Her får du virkeligt et grøntsagstilbehør der giver dig point på sundhedskontoen og smager himmelsk. Jeg ved godt, jeg har en del favoritter, men her er altså endnu en af mine personlige favoritter, som du må love mig at prøve.

Du kan anvende den cremede blomkålsmos i et hav af forskellige sammenhænge. Server fx den ostegratinerede mos til enhver proteinkilde du må lyste – uanset om det er ko, gris, fjerkræ, fisk… You name it!

TJEK OGSÅ: Mine mange andre lækre opskrifter med blomkålsmos her

Hvem skal bydes på god mad? Del opskriften med dem, så de ved, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet ostegratineret blomkålsmos med spinat og peberfrugt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 blomkålshoved
  • 75 gram pikant-flødeost eller anden flødeost variant
  • 25 gram revet mozzarellaost
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld frisk spinat eller 2-3 klumper fra frost
  • Friskkværnet sort peber
  • 1 tsk salt
  • + evt. andre favoritkrydderier
Sådan gør du:
  1. Fyld en stor gryde med 1 - 1,5 liter vand, og bring vandet i kog.
  2. Mens vandet bringes i kog, skylles og snittes blomkålen i mindre stykker. Jo mindre, des hurtigere vil blomkålsstykkerne koges møre.
  3. Tilføje det snittede blomkål til gryden med kogende vand. Læg låg på gryden, og lad blomkålen koge mør i cirka 15-20 minutter.
  4. Tænd din ovn på grill eller opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  5. Hæld herefter vandet fra gryden, og tilføj herefter flødeosten til gryden.
  6. Pisk den møre blomkål og flødeosten sammen til en luftig blomkålsmos med en el-pisker.
  7. Skyld og snit peberfrugt og spinatbladende fint, og rør begge dele ind i blomkålsmosen. Smag mosen til med salt, peber og evt. andre krydderier.
  8. Hæld den varme blomkålsmos i et serveringsfad og top af med revet mozzarellaost.
  9. Sæt fadet på en bageplade midt i ovnen. Lad osten gratinere i 4-5 minutter. OBS: Hold godt øje!

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

4 KOMMENTARER

  1. har lige lavet gratineret Blomkålsmos med rød peber og spinat – dertil marinerede kyllingeinderfilet – nøj det var godt, Kan klart anbefales, og der er rester til madpakken til i morgen til 2 pers. også – det’ ik’så ring’ endda 🙂

Please enter your comment!
Please enter your name here