Cremet ostesuppe med friske porrestrimler, kylling og sprød bacon

Cremet ostesuppe med friske porrestrimler, kylling og sprød bacon
Cremet ostesuppe med friske porrestrimler, kylling og sprød bacon

Har du smagt min cremede ostesuppe?

Prøv min opskrift på cremet ostesuppe med friske porrestrimler, kylling og sprød bacon » Fantastisk suppeopskrift på rekordtid

Jeg ved ikke med dig, men ind imellem synes jeg, det er lækkert med en brandvarm tallerkenfuld suppe – specielt hvis sløjhed presser sig på eller det er svært at få varme i kroppen.

I sidstnævnte tilfælde kan fysisk aktivitet i øvrigt anbefales som kvikfix 😉

Ostesuppen her er smager skønt, og så kan den laves på rekordtid. Lægger du ikke lige inde med alle ingredienserne, kan ostesuppen varieres på et hav af måder. Skift fx kylling, bacon og porrer ud med de protein- og grøntsagskilder, du har liggende.

PRØV OGSÅ: Nem og lækker champignon-ostesuppe med porrer og forårsløg

Tip! Suppen er i øvrigt anbefalesværdig som fx forret eller skrub af mad, og ønsker du at foodpreppe, så er ostesuppen også ganske fryseegnet.

PRØV OGSÅ: Nem ostesuppe med skinke, porrestrimler, broccoli og sprød bacon

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Cremet ostesuppe med friske porrestrimler og sprød bacon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Holdbarhed: Suppen holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Ingredienser:
  • 200 gram flødeost pikant - alternativt en friskost for færre kalorier
  • 200 gram kyllingbryst
  • 200 gram bacontern
  • 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 terninger hønsebouillon + 1 liter vand)
  • 2 porrer
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • Evt. chilipulver
Sådan gør du:
  1. Grib en stor pande og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme. Læg den sprøde bacon til side på et stykke køkkenrulle, når den er færdigstegt.
  2. Bland hønsebouillon og fintsnittet kyllingbryst i en 2-3 liters gryde, og varm grydens indhold godt igennem i 4-5 minutter.
  3. Tilføj flødeost og fintsnittet porrer og giv ostesuppen et opkog. Smag herefter ostesuppen til med salt, peber og evt. en smule chili for ekstra varme.
  4. Server din cremede ostesuppe med kyllingestykker, porrestrimler og sprød bacontopping.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

4 KOMMENTARER

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her