Cremet ostesuppe med friske porrestrimler, kylling og sprød bacon

Cremet ostesuppe med friske porrestrimler og sprød bacon » Nem favorit
Cremet ostesuppe med friske porrestrimler og sprød bacon » Nem favorit

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Simpelt og smagfuldt…

Jeg ved ikke med dig, men ind imellem synes jeg, det er lækkert med en brandvarm tallerkenfuld suppe – specielt hvis sløjhed presser sig på eller det er svært at få varme i kroppen.

I sidstnævnte tilfælde kan fysisk aktivitet i øvrigt anbefales som kvikfix 😉

Ostesuppen her er smager skønt, og så kan den laves på rekordtid. Lægger du ikke lige inde med alle ingredienserne, kan ostesuppen varieres på et hav af måder. Skift fx kylling, bacon og porrer ud med de protein- og grøntsagskilder, du har liggende.

Tip! Suppen er i øvrigt anbefalesværdig som fx forret eller skrub af mad, og ønsker du at foodpreppe, så er ostesuppen også ganske fryseegnet.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet ostesuppe med friske porrestrimler og sprød bacon
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 200 gram flødeost pikant - alternativt en friskost for færre kalorier
  • 200 gram kyllingbryst
  • 200 gram bacontern
  • 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 terninger hønsebouillon + 1 liter vand)
  • 1 dl piskefløde 38% - alternativt mælk for færre kalorier - (ikke LCHF)
  • 2 porrer
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
  • Evt. chilipulver
Tilberedning
  1. Grib en stor pande og steg baconternene sprøde ved middel til høj varme. Læg den sprøde bacon til side på et stykke køkkenrulle, når den er færdigstegt.
  2. Bland hønsebouillon og fintsnittet kyllingbryst i en 2-3 liters gryde, og varm grydens indhold godt igennem i 4-5 minutter.
  3. Tilføj fløde, flødeost og fintsnittet porrer og giv ostesuppen et opkog. Smag herefter ostesuppen til med salt, peber og evt. en smule chili for ekstra varme.
  4. Server din cremede ostesuppe med kyllingestykker, porrestrimler og sprød bacontopping.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

4 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here