Cremet spinat med kokosmælk, mandelsplinter og havsalt

Cremet spinat med kokosmælk, mandelsplinter og havsalt
Cremet spinat med kokosmælk, mandelsplinter og havsalt

Cremet spinat med kokosmælk, mandelsplinter og havsalt

Prøv min simple, sunde og smagfulde tilbehørsopskrift på cremet spinat med kokosmælk, mandelsplinter og havsalt

Her får du et lækkert og velsammensat tilbehør der er nemt at lave, smager fantastisk og sprudler af sundhed. Alsidigt tilbehør der har mange anvendelsesmuligheder. Jeg elsker fx at servere den cremede spinat til forskellige slags fisk – og favoritfisken er laks.

Hvis Skipper Skræk har et yndlingstilbehør, så er det uden tvivl det her 🙂

OBS: Hvis du gør dine sundhedsfremmende tiltag for tidskrævende, uoverskuelige og besværlige (i en travl hverdag), så holder de sunde tiltag sjældent på den lange bane.

Sats derfor på små og simple sundhedsfremmende tiltag til at starte med.

Tip! Alle opskriftens elementer er enten noget vi kan have i skabet (fx kokosmælken, mandler mm.) og i fryseren (den frosne spinat), hvilket gør det nemt altid at have ingredienserne til opskriften her på lager. Og så er opskriften tilmed nem.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremet spinat med kokosmælk, mandelsplinter og havsalt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 700-1000 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
  • 1 dåse kokosmælk (eller 100 gram pikantflødeost - OBS. ikke Paleo)
  • 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
  • 2 spsk mandelsplinter (grofthakkede mandler)
  • 3 knsp sort peber
  • 1 drys flage- eller havsalt (kan undlades)
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande eller gryde høj varme.
  2. Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring. Når spinaten er tøet op, presses det meste overskudsvand ud af spinaten med en grydeske.
  3. Tilføj bouillonterningerne, og den fede del af kokosmælken. Tip! Resten - kokosvandet kan du nyde som en tropisk cocktail, mens du laver resten af maden.
  4. Lad den cremede spinat simre i cirka 5 minutter, og smag til med salt og peber.
  5. Hæld den cremede spinat over i et ildfast fad, top af med mandelsplinter og flagesalt inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here