DELOADING » NYD EN PAUSE FRA INTENS STYRKETRÆNING

HVORFOR DELOADING?

Bliv klogere på hvorfor deloading(en slapper) fra styrketræning og anden intens træning, kan give dig et glad og stærkt comeback!

Jeg nyder at styrketræne min krop, så en hel uges deloading (uden intens styrketræning) sker ikke for mig ret mange gange om året.

Videoen omhandler, hvorfor jeg snuppede en uges deload eller træningspause om du vil. Du bliver klogere på, hvordan “en slapper” kan hjælpe dig til at genfinde træningsglæden, skabe længsel efter et endnu stærkere comeback og forny din lyst til styrketræning.

Der kan med andre ord være mange gode grunde til at tage en slapper fra den intense styrketræningsrutine, som du måske har fastholdt over lang tid.

Hvis du i øvrigt er interesseret i at følge mig på en normal træningsdag i livet og få en masse tips med i farten, så se her.

SE OGSÅ: FOODPREPPING GULDKORN OG BENTRÆNINGSTIPS » VLOG

 

Hvad er deloading?

I “Fitness-Fancy” termer kaldes en kort planlagt slapper eller en periode med træning af lavere intensitet for “deloading”.

Deloading er en kort genopretnings-/restitutionsperiode, som typisk varer omkring en uge, hvor din træning er lidt lettere, mindre intens eller måske vælger du slet ikke at træne i perioden. Vær nysgerrig på deload, og find ud af hvad der virker bedst for dig.

I videoen, bliver du klogere på, hvorfor deloading(en slapper) fra din normale intense styrketræning kan give dig et gladere og stærkere comeback!

SE OGSÅ: FASTHOLD TRÆNINGS-, MOTIONS- OG AKTIVITETSVANERNE

 

Nej, mere er ikke altid er bedre

I videoen, finder du bl.a. ud af, at deloading kan hjælpe din krop, dine muskler og led til at restituere fuldt og helt, så du kan komme stærkere tilbage til din styrketræning. Det vil sige, at du faktisk kan opleve at vinde på at tage “en slapper”, fedt ikke?

Ud over de fysiske fordele, kan deloading og en slapper fra en ellers meget disciplineret træningsrutine, hjælpe os til at genfinde glæden, skabe længsel og fornyet lyst til at få et fantastisk comeback til de måske tidligere rutineprægede træningsseancer.

SE OGSÅ: FEJLER DINE MOTIONS- OG TRÆNINGSVANER KONSTANT?

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her