Deloading » Hvorfor (en slapper) fra intens styrketræning kan være godt?

HVORFOR DELOADING?

Bliv klogere på hvorfor deloading(en slapper) fra styrketræning og anden intens træning, kan give dig et glad og stærkt comeback!

Jeg nyder at få styrketrænet min krop, så en hel uge uden intens styrketræning er ikke normalt mig, men find ud af hvorfor jeg gjorde det alligevel.

Jeg snuppede en uges deload eller træningspause om du vil, i videoen, og bliv klogere på hvordan du kan bruge deload-slapper til at genfinde træningsglæden, skabe længsel efter et comeback og forny træningslysten.

Der kan være op til flere gode grunde til at tage en slapper fra den intense styrketræningsrutine, som vi måske har fastholdt over lang tid.

Hvad er deloading?

I “Fitness-Fancy” termer kaldes en kort planlagt slapper eller en periode med træning af lavere intensitet for “deloading”

Deloading er en kort genopretnings-/restitutionsperiode, som typisk varer omkring en uge, hvor din træning er lidt lettere, mindre intens eller måske vælger du slet ikke at træne i perioden. Vær nysgerrig på deload, og find ud af hvad der virker bedst for dig.

I videoen bliver du klogere på, hvorfor deloading(en slapper) fra din normale intense styrketræning kan give dig et gladere og stærkere comeback!

Fordelene ved deloading, fordi mere ikke altid er bedre

I videoen finder du bl.a. ud af, at deloading kan hjælpe din krop, dine muskler og led til at restituere fuldt og helt, så du kan komme stærkere tilbage til din styrketræning.

Ud over de fysiske fordele, kan deloading og en slapper fra en ellers meget disciplineret træningsrutine, hjælpe os til at genfinde glæden, skabe længsel og fornyet lyst til at få et fantastisk comeback til de måske tidligere rutineprægede træningsseancer.

 

🤗 Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

👍 Jeg bliver superglad, hvis du giver videoen dit “LIKE” 👍

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer!

Please enter your comment!
Please enter your name here