FEJLER DINE MOTIONS- OG TRÆNINGSVANER KONSTANT?

MOTIONS- OG TRÆNINGSVANER

Har du prøvet at have gode intentioner om at skabe bedre motions- og træningsvaner, men igen og igen oplevet ikke at lykkes?

I starten af nye livsprojekter, sprudler du af motivation, lyst og gå-på mod. Nu skal det være! Det, du har kastet dig ud i virker rigtigt – og det føles godt. SÅDAN!

MEN… efter blot nogle dage, uger eller i bedste fald måneder, oplever du en dalende motivation, og hele projektet og det påkrævede indsatser føles mere og mere umuligt.

Nu føles det pludseligt meget nemmere at springe over, fremfor at holde ved de gode vaner, du ellers følte var de helt rigtige for dig.

LÆS OGSÅ: GÅR DU EFTER HURTIGE RESULTATER? » SÅ VÆR OBS PÅ…

DERFOR LYKKES DU IKKE MED GODE VANER

Der kan naturligvis være mange årsager hertil, men der findes alligevel en typisk årsag, som jeg deler med dig i videoen ovenfor.

Ud over at du i videoen får en typisk årsag til, at vi fejler i fastholdelse af gode vaner, så får du også nogle tanker, tips og ideer til at ændre din tilgang til at skabe bedre vaner og ikke mindst fastholde de ønskede vaner.

SE OGSÅ: HACK DIG TIL BEDRE VANER MED “TEMPTATION BUNDELING”

 

Glem de hurtige resultater, og gør noget holdbart i stedet

Kunsten er at reducere i mængden af dine “ikke-støttende” vaner, samt at skabe og ikke mindst fastholde gode vaner, der hjælper og støtter dig i at leve det gode liv, du ønsker.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Jeg håber videoen pointe, vil hjælpe dig til at skabe og fastholde flere af de gode vaner, som hjælper dig til et bedre liv. I sidste ende er det vigtigste, at vi gør noget fremfor ingenting. Smid derfor din “alt-eller-intet” tankegang på lossepladsen.

Start i det små. Vær realistisk, vedholdende, fleksibel og nysgerrig i processen. Find din egen vej til succes og holdbare resultater, der holder på den lange bane.

Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv.

 

FÅ STYR PÅ VANERNE – ÉT SKRIDT AD GANGEN

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her