STOP DIN SELVSABOTERENDE SORT/HVID-TÆNKNING I DAG

Nu har jeg fejlet, så kan jeg lige så godt fejle endnu mere, er en selvsaboterende sort/hvid-tænkning, der ødelægger din livskvalitet.

Tendensen til at anskue livet og livets situationer som sorte eller hvide er meget udbredt. Så du er ikke alene, hvis du kæmper med sort/hvid tænkning. Typisk er livet og livets situationer dog mere nuancerede.

SE OGSÅ: KAN LIDT “USUNDT” OG “SYNDIGT” ØDELÆGGE DIN DAG?

Begynd at bruge dine farvede briller mere, og se flere af livets nuancer. Reducer tilsvarende din brug af de sort/hvide briller, du måske har brugt for meget.

  • Bare fordi du har spist et stykke kage mere end du tænkte, du ville, giver det ikke mening, at du også spiser hele kagefadet, børnenes slikskål og påskeæg.
  • Bare fordi du har drukket en enkelt genstand mere end tanken var, giver det ikke mening af den grund, at lade resten af dagen ende i druk.
  • Bare fordi du har spist et enkelt (efter din forståelse) syndigt måltid, giver det ikke mening at gå ALL-IN med overspisning resten af dagen.

Hvis du punkterer på et af bilens fire dæk, så går du jo heller ikke ud og punkterer de tre sidste dæk, vel? – Nemlig, det vil være meningsløs selvsabotage.

SE OGSÅ: FLOTTE FOOD BLOGS FORFØRERENDE KALORIEFÆLDER

 

Vi er bare mennesker. Vi falder ved siden af engang i mellem.

Dagen er ikke ødelagt. Du kan skifte kurs til en bedre lige nu, ved næste måltid, tørstbehov – ja, hvert eneste øjeblik, kan vi faktisk vælge at skifte til en bedre kurs, komme tilbage på sporet og handle i tråd med vores gode intentioner, mål og drømme i livet.

Jeg håber, videoen vil inspirere og motivere dig til, at stoppe mere af din selvsaboterende sort/hvid tænkning, inden du igen, giver den styringen.

Vi er ikke vores (sort/hvid) tanker, vi er mennesker, der har tanker. Begynd at udfordre dine sort/hvid tænkning. Stop op! Det gør en kæmpe forskel!

SE OGSÅ: BÅDE SUND OG USUND MAD KAN GØRE DIG TYK (OG SLANK)

 

FÅ STYR PÅ DIN TÆNKNING OM MAD OG SUNDHED

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her