DERFOR SKAL DU STOPPE DIN SELVSABOTERENDE SORT/HVID-TÆNKNING

Nu har jeg fejlet, så kan jeg lige så godt fejle endnu mere, er en selvsaboterende sort/hvid-tænkning, der ødelægger din livskvalitet.

Tendensen til at anskue livet og livets situationer som sorte eller hvide er meget udbredt. Så du er ikke alene, hvis du kæmper med sort/hvid tænkning. Typisk er livet og livets situationer dog mere nuancerede.

Begynd at bruge dine farvede briller mere, og se flere af livets nuancer. Reducer tilsvarende din brug af de sort/hvide briller, du måske har brugt for meget.

  • Bare fordi du har spist et stykke kage mere end du tænkte, du ville, giver det ikke mening, at du også spiser hele kagefadet, børnenes slikskål og påskeæg.
  • Bare fordi du har drukket en enkelt genstand mere end tanken var, giver det ikke mening af den grund, at lade resten af dagen ende i druk.
  • Bare fordi du har spist et enkelt (efter din forståelse) syndigt måltid, giver det ikke mening at gå ALL-IN med overspisning resten af dagen.

Tænk lige over det her…

Hvis du punkterer på et af bilens fire dæk, så går du jo heller ikke ud og punkterer de tre sidste dæk, vel? – Nemlig, det vil være meningsløs selvsabotage.

Vi er bare mennesker. Vi falder ved siden af engang i mellem.

Dagen er ikke ødelagt. Du kan skifte kurs til en bedre lige nu, ved næste måltid, tørstbehov – ja, hvert eneste øjeblik, kan vi faktisk vælge at skifte til en bedre kurs, komme tilbage på sporet og handle i tråd med vores gode intentioner, mål og drømme i livet.

Jeg håber, videoen vil inspirere og motivere dig til, at stoppe mere af din selvsaboterende sort/hvid tænkning, inden du igen, giver den styringen.

Vi er ikke vores (sort/hvid) tanker, vi er mennesker, der har tanker. Begynd at udfordre dine sort/hvid tænkning. Stop op! Det gør en kæmpe forskel!

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here