FLOTTE FOOD BLOGS FORFØRERENDE KALORIEFÆLDER

FLOTTE FOOD BLOGS FORFØRERENDE KALORIEFÆLDER
FLOTTE FOOD BLOGS FORFØRERENDE KALORIEFÆLDER

FORFØRERENDE FOOD BLOGS

Er du en af de mange mennesker med et vægttabsønske, er nemt falder i flotte food blogs forførende kaloriefælder?

En typisk benspænder for håbefulde mennesker med vægttabsønsker, er at de falder i “sundhedsfælden”, når de forføres af flotte food blogs med “sund” fristende mad. Men her er det vigtigt at have for øje, at vægttab ikke afgøres af sund mad.

Jo, sunde spisevaner og madvalg giver god mening at inkludere som en del af en sund vægttabsrejse, men…

Forudsætningen for at opnå vægttab (eller rettere sagt fedttab) er kalorieunderskud. Du opnår med andre ord ikke vægttab ved at spise sund mad, få kulhydrater, dyre kosttilskud, eller ved at forbyde bestemt mad og fødevaregrupper.

Taber du dig ikke med din slankestrategi pt., så er du ikke i kalorieunderskud.

LÆS OGSÅ: BÅDE SUND OG USUND MAD KAN GØRE DIG TYK (OG SLANK)

 

ER DU OFTE FALDET I “SUNDT”-FÆLDEN?

Så er du ikke alene. Men hverken foodbloggerens forførende favorit eller den forfriskende friskpressede juice giver i “automatisk” vægttab, selvom begge dele helt sikkert indeholder en masse sund næringsværdi.

Jo, begge dele kan sagtens indgå i et sundt vægttabsforløb, men de kan også spænde ben for at lykkes. De forførende food blogs forførende favoritter kan nemlig nemt indeholder en helt masse “flotte” kalorier.

Med hensyn til “sunde” juicer, smoothies og øvrige drikkekalorier, så tynger de også dit daglige kaloriebudget med relativt dårligt mættende kalorier ift. fast føde. Nej, du behøver ikke forbyde noget som helst, men vær bevidst om at også “sund” mad tæller med.

SE OGSÅ: STOP DIN SELVSABOTERENDE SORT/HVID-TÆNKNING

 

HJÆLPER DINE MADVALG ELLER MADVANER DIG?

Fremfor fortsat at betragte din mad som “sund” og “usund”, kan du med fordel begynde at betragte dine madvalg og madvaner dig ift. dine krops- og vægtmæssige mål i livet eller ej.

Og for at slå hovedet på sømmet ift. artiklens og infografikkens vægttabspointe, hjælper de “sunde” madvalg og madvaner du har pt. dig til kalorieunderskud eller ej?

Vær også OBS på, om du “lider” under dine tankevaner om mad. Opdeler du mad i “sundt” og “usundt”, “rigtigt” og “forkert”, “tilladt” og “forbudt”, så kan tendensen nemt lede til oplevelsen af skyld, skam og dårlig samvittighed, når du kommer til at spise “forkert”.

SE OGSÅ: DIN “SORT/HVID” TANKEGANG SPÆNDER BEN FOR FEDTTAB

Herved kickstartes en ond spiral hos mange, hvor skyld, skam, dårlig samvittighed og fiaskofølelse leder til “WHAT-THE-HELL-EFFEKTENS” typiske benspænd, hvor du nemt ender i merspisning og overspisning, fordi dagen alligevel er ødelagt.

SE MERE HER: “WHAT-THE-HELL-EFFEKTEN” SMADRER DINE RESULTATER

PS. Vil du lære at slippe din dårlige samvittighed, nyde mere madro og få styr på vægten – én gang for alle, så hjælper jeg dig gerne i et personligt onlineforløb.

 

KALORIER TÆLLER, SELVOM DU IKKE TÆLLER DEM

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her