DESVÆRRE, lysten kan ikke ALTID drive værket!

Nej, lysten kan ikke ALTID drive vores handlinger!

Det er fedt, når vi er topmotiveret med lyst til at rykke derud af, men sådan er livet desværre ikke altid!

Det giver rigtigt god mening, at du træn dig selv i at handle uden tilstedeværelsen af lyst og motivation. Det vil øge dine chancer betragteligt for at nå dine mål, og skabe det liv, du ønsker på trods af svingende lyst og motivation.

Det er klart, at hvis du oplever manglende lyst og motivation i længere perioder, så bør du reflekterer over, om dit mål er “det rigtige” for dig. Men ved du at dit mål er “det rigtige” for dig, og oplever svingende motivation og lyst, så er det et helt normalt fænomen.

Der er imidlertid meget mere en viljestyrke, som du kan gribe fat i, når det gælder om at holde ved dine indsatser mod dine mål i livet. Du finder mange guldkorn på LEVBEDRE.DK, om hvad du ellers kan gøre for at lykkes, nå dine mål og opnå holdbare resultater i livet.

En ofte overset påvirkning af vores afgørende valg, vaner og handlinger på vejen mod vores ønskemål i livet, får du en øjenåbner om via linket her.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Få et skud positiv inspiration til at spise bedre, komme i god form, og få mere glæde, velvære og balance i livet!

Læn dig tilbage og nyd en kop kaffe, mens du ser med…

Gør livet bedre – et skridt ad gangen!

Pssst…

Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv, men ønsker du at forandre og forbedre dit liv, så hjælper dig gerne med at komme fra tanke til handling og skabe det liv, du virkelig ønsker.

Alt jeg siger, skriver om og filmer, gør jeg for at hjælpe og inspirere så mange som muligt, til at forbedre deres livskvalitet.

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here