LÆR DIG SELV AT KUNNE HANDLE I FRAVÆRET AF LYST

Lysten kan ikke altid drive værket

Ja, lysten skal helst drive værket størstedelen af tiden, men er alternativet opgivelse eller handling uden lyst?

Det giver rigtigt god mening, at du træn dig selv i at handle uden tilstedeværelsen af lyst og motivation. Det vil øge dine chancer betragteligt for at nå dine mål, og skabe det liv, du ønsker på trods af svingende lyst og motivation.

Det er klart, at hvis du oplever manglende lyst og motivation i længere perioder, så bør du reflekterer over, om dit mål er “det rigtige” for dig. Men ved du at dit mål er “det rigtige” for dig, og oplever svingende motivation og lyst, så er det et helt normalt fænomen.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

Viljestyrken kan noget, men ikke alt

Der er imidlertid meget mere en viljestyrke, som du kan gribe fat i, når det gælder om at holde ved dine indsatser mod dine mål i livet. Fx har omgivelserne en ofte undervurderet påvirkning på vores valg, vaner, handlinger og øvrige adfærd.

Du finder mange guldkorn på LEVBEDRE.DK, om hvad du ellers kan gøre for at lykkes, nå dine mål og opnå holdbare resultater i livet.

En ofte overset påvirkning af vores afgørende valg, vaner og handlinger på vejen mod vores ønskemål i livet, får du en øjenåbner om via linket her.

SE OGSÅ: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

Mit mål er, at hjælpe dig til at tage styringen (tilbage) i dit eget liv, ved at hjælpe, inspirere og klæde dig på til at blive designer af dit liv, fremfor et “offer” af livets omstændigheder.

SE OGSÅ: GLEM DETALJERNE OG FÅ STYR PÅ DET VIGTIGSTE FØRST

 

FÅ STYR PÅ DIN HANDLEKRAFT

Jeg vil ikke fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv, men ønsker du at forandre og forbedre dit liv, så hjælper dig gerne med at komme fra tanke til handling og skabe det liv, du virkelig ønsker.

Alt jeg siger, skriver om og filmer, gør jeg for at hjælpe og inspirere så mange som muligt, til at forbedre deres livskvalitet.

SE OGSÅ: KLAR MOTIONEN, MENS DU ER I GANG » DET ER NEMMERE

Tak fordi du følger med og lader dig inspirere!

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her