GLEM DETALJERNE OG FÅ STYR PÅ DET VIGTIGSTE FØRST

GLEM ALT OM DETALJERNE

Glem detaljerne og få styr på det vigtigste i første omgang, så kan de små detaljer, justeringer og optimeringer falde på plads senere

Alle vores mål, ønsker, forhåbninger og drømme, kan nemt ende med at forblive mellem ørerne, hvis vi ikke får skabt fremdrift fx pga. et ineffektivt fokus på detaljer. Så pas godt på ikke at falde i “detalje-fælden”.

Pssst… Ved du, hvorfor du gør dig selv ulykkelig? Læs det længere nede…

I videoen, forklarer jeg, hvordan et detaljefokus nemt kan spænde ben for vores positive fremskridt og evne til at skabe forandringer i livet. Nåh, ja og så får du også et par gode indkøbstips og en sund frokostide med i farten.

Omdrejningspunktet for videoen er, at vores fokus på mindre vigtige eller dissideret uvigtige detaljer ofte fjerner vores fokus fra vigtigere og måske afgørende indsatsområder.

I den forbindelse, vil jeg også anbefale dig at tjekke Paretos 80/20-princip ud på et senere tidspunkt via linket nedenfor.

SE OGSÅ: PARETOS 80/20-PRINCIP KAN HJÆLPE DIG TIL ET BEDRE LIV

PS. Læs længere nede, hvordan du gør dig selv ulykkelig (igen og igen)…

 

En stor benspænder for at lykkes med vægttab

Vægttab udfordrer mange mennesker. Der findes et utal af kosttilskud, diæter, quick-fixes og andre metoder, der lover at hjælpe dig med at tabe dig. Men ofte er det enkle, men afgørende ændringer i din livsstil, der har den største effekt.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

For det første er det vigtigt at forstå, at vægttab primært handler om et kalorieunderskud. Det betyder, at du skal forbrænde flere kalorier, end du indtager. Det kan du gøre ved at øge din fysiske aktivitet eller ved at reducere dit kalorieindtag.

I stedet for at fokusere på smarte kosttilskud, magiske quick-fixes, stødførende udstyr til træning og andre detaljer, bør du fokusere på de mere grundlæggende ting.

SE OGSÅ: 3 SIMPLE TRIN TIL AT SKABE GODE VANER OG ET BEDRE LIV

Det sig være en sund kost og regelmæssig motion. Start i det små, og begynd at reducere mængden af (primært energitæt) mad, du spiser. Begynd ligeledes at gå lidt flere skidt, end du plejer og vær nysgerrig på motion og træning, du trives med.

SE OGSÅ: JO, DET GØR EN STOR FORSKEL » SKAB VÆGTTAB – DER HOLDER!

Disse ændringer i din livsstil kan hjælpe dig med at opnå et varigt vægttab og føre til en sundere og gladere dig.

 

Hvorfor fokuserer du på “dumme” kosttilskud?

Fordi det altid er nemmere at fokusere på kosttilskud og piller, fremfor egne anstrengelser.

Men sandheden er, at kosttilskud, slankeprodukter mm. typisk er unødvendige, uvigtige og i nogle tilfælde skadelige for din krop.

Derudover er det vigtigt at huske på, at der ikke findes nogen magisk pille, der kan få dig til at tabe dig uden, at du ændrer din livsstil – ikke endnu i hvert fald.

I stedet for at bruge penge på dyre kosttilskud, kan du fokusere på at ændre din kost og øge din fysiske aktivitet – ét skridt ad gangen.

SE OGSÅ: ØDELÆGGER DINE WEEKENDVANER UGENS RESULTATER?

Spis fx lidt flere grøntsager og mindre junkfood gradvist. Tag trappen i stedet for at bruge elevatoren. Al aktivitet tæller med, og det behøver ikke at være svært, hårdt og avanceret. Bare gør lidt mere, end du gjorde i går – det gør en stor forskel.

Ja, forandring tager tid, men du får til gengæld holdbare resultater! Opbyg bedre vaner og en sundere livsstil – ét holdbart skridt ad gangen.

SE OGSÅ: Elsker du hurtige resultater? Glem dem, og gør noget holdbart

Glem detaljerne, og få styr på det vigtigste først!

PS. Læs nedenfor, hvordan du gør dig selv ulykkelig (igen og igen)…

 

Sådan gør du dig selv ulykkelige (igen og igen)

De fleste mennesker drømmer om at forandre eller forbedre et eller andet i deres liv, og det er bl.a. dilemmaet med lykke. For lykke kan bedst beskrives som en tilstand der findes, når ikke du ønsker at føle, gøre, være, handle anderledes end lige nu.

Har du tænkt over det? Hver gang du jagter noget nyt, mangler du noget for igen at være 100% glad, tilfreds, lykkelig – kært barn har mange navne. Lykke-indsparket her, er ikke med i videoen, men kun til glæde for dig som læser. 

SE OGSÅ: MANGLER DU GLÆDE OG TILFREDSHED I DIN HVERDAG?

Behovet for at jagte lykken og trangen efter noget nyt, mere, bedre, hurtigere, feder osv. skabes delvist af vores samfunds uendelige muligheder i kombination med markedsføring, men fortolkes i sidste ende i vores eget sind.

Når du ser en person med den nyeste iPhone, omsætter du groft sagt oplevelsen som enten: “Wauw, jeg den vil jeg have (altså mangler du igen noget for at være 100% i mål)” eller også tænker du: “Min telefon er helt fin”.

Shopping kan dog ofte dække over at dulme svære følelser. Fx shopper mange mere, når de føler dig triste, ensomme, usikre, stressede osv.

SE OGSÅ: SPISER DU, NÅR DU ER RASTLØS, TRIST ELLER KEDER DIG?

Denne shoppingtendens håndteres ikke i artiklen her, men vær klar over, at din gentagende shopping og anden “afhængighed nemt kan dække over andre udfordringer. Få evt. hjælp til at afdække din bagvedliggende årsager til din adfærd i et forløb hos mig.

 

Book nemt en GRATIS intro herunder

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her