DRIKKER DU KALORIER OP SVARENDE TIL HELE MÅLTIDER?

DRIKKER DU KALORIER OP SVARENDE TIL HELE MÅLTIDER
DRIKKER DU KALORIER OP SVARENDE TIL HELE MÅLTIDER

DRIKKER DU MANGE KALORIER OP?

Drikker du tre sodavand (med sukker), indeholder de flere kalorier end en stort og mættende burger plus tre light-sodavand

Nu er burgeren blot et energitæt (kalorierigt) sammenligningspunkt, og meget andet fast føde vil være et bedre valg, men en vigtig pointe er: Hvad tror du mætter bedst?

Nej, du er bestemt ikke alene om at have “drikkevaner”, der spænder ben for vægten og kroppen, du ønsker dig. Ikke støttende drikkevaner, er en af de typiske benspændere, hvor mange mennesker spænder ben for vægten, kroppen og målene, de ønsker sig.

SE OGSÅ: SÅDAN KAN ENERGIDRIKKE SPÆNDE BEN FOR VÆGTTAB

 

DRIKKEKALORIER ER MERE END SODAVAND

“Jamen, jeg drikker slet ikke sodavand med sukker i”, siger du måske, men noget spænder stadigvæk ben for vægten.

Der kan naturligvis være mange andre benspændere for vægten, men lad os holde os til drikkekalorier. Drikkekalorier dækker nemlig både mere og andet end sodavand bl.a. juice, smoothies, sukker-saftevand, mælk (fx i kaffen), alkohol, sukker og sirup i kaffen mm.

SE OGSÅ: “SUNDE” SMOOTHIES KAN SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

Ja, selv sovs kan tælles med her, fordi det typisk også er flydende kalorier!

 

 

“JEG VIL SKU HAVE LOV TIL…”-FÆLDEN

Dit liv, er dit liv, og dine valg, er dine 100%. Jeg ønsker ikke at tvinge dig eller nogen andre til noget, som de ikke selv ønsker. Slet ikke sjældent hører jeg en “bulderbasse”-type slå fast, at han/hun sku vil have lov til at nyde sin “rigtige” Coca Cola, latte osv.

Og det er bare helt fint med mig, hvis de (og du) stædigt vil holde fast i sådanne vaner. Du skal bare også acceptere “prisen” og konsekvenserne afledt af din stædighed. Hvis du lader din stædighed vinde (for meget), så ender din livskvalitet måske med at tabe.

SE OGSÅ: DIN SLANKEGUIDE OVER KALORIER I ALKOHOLISKE DRINKS

Vil du ændre, flytte og forbedre dine nuværende resultater i livet, er det nødvendigt, at du flytter på dine prioriteringer, samt handler og tænker anderledes end hidtil.

Derfor tager et typisk forløb hos mig også udgangspunkt i det enkelte menneskes mindset, for det er her al forandring starter.

Har du ikke din hjerne, tankegang og dit mindset med på dine ønskede forandringer, så vil du ofte have tabt på forhånd. Derfor klæder jeg også mine klienter godt på med viden, vejledning og værktøjer til at lykkes med at styre “hovedkontoret” (dit hoved).

Skal jeg (også) gøre dine ønskede forandringer meget nemmere, og hjælpe dig til at lykkes, skabe fremskridt og nå dine mål i livet?

Så book en gratis uforpligtende intro hos mig nedenfor, eller ved at klikke her.

SE OGSÅ: HOLDER DU (STÆDIGT) FAST I SODAVAND MED SUKKER?

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

 

FÅ STYR PÅ DE VIGTIGSTE TING I DIT LIV

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her