DUMBBELL BENCH PRESS » Sådan træner du øvelsen!

DUMBBELL BENCH PRESS

Sådan træner du Dumbbell Bench Press, der er en effektiv øvelse, der primært træner brystmusklerne, triceps og skuldrene

I videoen, viser jeg dig, hvordan du træner øvelsen dumbbell bench press korrekt, og som supplement får du her en læsevenlig trin-for-trin guide til at udføre øvelsen korrekt:

  1. Lig dig ned på en flad bænk med fødderne godt plantet på gulvet med god bredde. Hold en håndvægt i hver hånd, og løft dem så op til skulderhøjde med albuerne bøjet.
  2. Udfør presset ved at strække armene opad, mens du presser håndvægtene sammen i en let buet linje lige over brystkassen.
  3. Hold gerne et øjebliks pause i toppen og bunden af øvelsens bevægelseskurve. Fra toppositionen sænkes håndvægtene igen langsomt tilbage til startpositionen.
  4. Gentag bevægelsen for det antal repetitioner du ønsker.

Det er vigtigt at holde ryggen presset mod bænken for at sikre korrekt teknik og undgå at bruge ryggen til at hjælpe med bevægelsen. Det er også vigtigt at holde skuldrene trukket tilbage og brystet hævet for at sikre korrekt arbejde i brystet.

Start med en let vægt, så du kan fokuser på korrekt løfteteknik, hvorefter du gradvist kan øge vægtbelastningen.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU INCLINE DUMBBELL BENCH PRESS

 

Hvorfor træne DUMBBELL BENCH PRESS?

Træning af denne øvelse kan have flere fordele som:

  1. Styrker bryst, triceps og skulder musklerne: Brystpresøvelsen er effektiv til at træne bryst, triceps og skulder musklerne, hvilket kan hjælpe med at forbedre kropens udseende og kraften.
  2. Varierende øvelse: Det er en god variation af traditionelle bænkpres øvelse og kan hjælpe med at undgå ensformighed i træningen, samtidig med at det kan give en anden form for stimuli til musklerne.
  3. Forbedrer funktionel styrke: Brystpresøvelsen kan hjælpe med at forbedre funktionel styrke i overkroppen, især i situationer hvor man skal løfte noget med ens hænder
  4. Forbedret sportspræstation: Brystpresøvelsen kan hjælpe med at øge udholdenhed og kraft i musklerne, hvilket kan forbedre præstationen i mange sportslige discipliner.

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU BARBELL BENCH PRESS

PRØV OGSÅ: SÅDAN TRÆNER DU INCLINE DUMBBELL BENCH PRESS

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her