PUSH UP WITH ROTATION » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner PUSH UP WITH ROTATION

Push up with rotation (armbøjninger med rotation) er en variation af push up øvelsen, der træner bryst, triceps, skuldre og kernemusklerne

Push up with rotation (armbøjninger med rotation) kan hjælpe med at forbedre din balance, stabilitet og rotationsbevægelighed.

Push-ups med rotation kan være en god måde at tilføje variation til din træning og at fokusere på at styrke dine overkrop, såvel som at arbejde på din kernemuskler og rotation bevægelighed. Det kan også hjælpe med at forbedre din balanse og stabilitet.

Hvis du ikke har styrke nok til at udføre push-up med rotation, kan du starte med almindelige push-ups fx på knæ) og derefter gradvist øge sværhedsgraden.

PRØV OGSÅ: KNEE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: INCLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

 

Sådan udfører du push ups with rotation

  1. Start i en traditionel push up position med hænderne placeret på gulvet, skulderbredde fra hinanden. Hold din krop i en lige linje fra top til tå.
  2. Bøj i albuerne og hold albuerne ind til kroppen, mens du sænker din krop mod gulvet i en kontrolleret bevægelse.
  3. Når du er i bundpositionen, skal du rotere din overkrop til den ene side, mens du presser op tilbage til startpositionen. Jeg viser dig præcis hvordan i min video.
  4. Gør det samme med den anden side af kroppen.

Gentag øvelsen, indtil du har gennemført den ønskede mængde gentagelser. Det anbefales generelt at træne 3-4 sæt til udmattelse, men start hellere med 1 sæt og byg op gradvist derfra.

Holdbare indsatser, giver dig holdbare resultater.

Det er vigtigt at sørge for at have en god teknik, når du laver push up with rotation. Hold din krop i en lige linje, bøj i albuerne og ikke i ryggen, og brug dine kernemuskler for at hjælpe med at styre rotationen.

Du kan starte med et lavt antal gentagelser og øge det gradvist, eller øge sværhedsgraden ved at tilføje vægt på din ryg.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her