Er de “sunde” bananchips en benspænder for fedttabet og vægtbalancen?

Er de sunde bananchips en benspænder for fedttabet og vægtbalancen
Er de sunde bananchips en benspænder for fedttabet og vægtbalancen

DU VÆLGER EN POSE “SUNDE” BANANCHIPS

Den fancy, økologiske og helseprægede emballage overbeviser du hurtigt om, at bananchipsene er et “sundt” valg for dig og familien

Men vidste du, at tortillachips faktisk et bedre alternativ kaloriemæssigt?

Ofte overbeviser de meget flotte “økologiske” helseemballager os om, at vi i bananchips, kokostern, tørret frugt osv. får en sundhedsmæssig gave, men det kan nemt snyde!

De fritterede bananchips, små søde kokostern og den tørrede frugt er ikke nødvendigvis din bedste ven, hvis du ønsker at få bedre styr på vægten og holde vægten i balance.

 

Bevares, det handler naturligvis om mængden, du spiser…

Du kan sagtens nye de sprøde bananchips, de søde kokostern og den karamelagtige tørrede frugt, men vær opmærksom på mængderne – sunde mængder er vejen frem.

Jamen, hvordan finder jeg ud af, hvad bananchipsene, kokosternene og andre “sundheds-” og “helse-“ produkter egentlig indeholder? Øv dig i at vende varen 180 grader rundt og tjek varedeklarationen. Kaloriebevidsthed kræver øvelse – øv dig 😉

Et tårnhøjt kalorieindhold pr. 100 gram vil næppe hjælpe dig og familien på vægtrejsen! I dette tilfælde kan bananchipsene sidestilles med slik og snack – og bør nydes med måde.

 

Bliv opmærksom på dine kaloriefælder i hverdagen!

Nogle få bananchips i din og børnenes madpakke er lækkert, fint og en sund mængde, mens et hurtigt indtag i bilen til posen er tom, formentligt ikke er.

Du er helt sikkert med nu, ikke sandt? Lige en sidste indsigt, der snyder de fleste. Det vi køber med hjem, det spiser vi. Også selvom din indre stemme ved supermarkedets spotvare overbeviser dig om, at det, gør du ikke denne gang.

Jo, det gør vi alle sammen – typisk før eller siden. Det vi køber, spiser vi. Sæt helst ikke alt for fristende snack- og kaloriefælder op for dig selv, hvis du ønsker holdbart vægttab.

Spil dig selv og familien bedre, fremfor det modsatte – Start i dag!

 

Håber du får en fantastisk dag!

JC

 

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here